Médis Siaga Paraphernalia

Barang-barang idéntifikasi médis sapertos gelang dirancang pikeun nginpokeun ka profesional kasehatan ngeunaan kaayaan anu tiasa mangaruhan perawatan dina kaayaan darurat dimana anjeun teu tiasa nyarios nyalira. Upami anjeun ngagaduhan kaayaan kronis, alergi katuangan atanapi ubar, atanapi nginum obat ...

Jinis Vaksin

Vaksin. Hal anu paling, upami henteu sadayana urang, wawuh. MMR (Campak, Gondong & Rubella), TB (Tuberkulosis), Cacar, Cacar Hayam, sareng vaksin HPV (Human Papillomavirus) sareng Covid-19 anu langkung énggal mangrupikeun sababaraha tina seueur anu sayogi pikeun ngajagaan urang tina ...
Skip to eusi