Biaya resep Inggris naék 1 Méi 2024

Bea keur resép jeung sertipikat prepayment resép (PPCs) bakal naek ku 2.59% (rounded ka 5 pence pangcaketna) ti 1 Méi 2024. Biaya pikeun wigs jeung lawon ngarojong bakal naek ku laju anu sarua. A resép bakal ngarugikeun £ 9.90 pikeun tiap ubar atawa ...

Diagnosis panyakit kronis sareng kasalahan

Hirup kalawan kasakit kronis mindeng bisa ngakibatkeun perasaan kasalahan, tapi hal anu penting pikeun ngakuan yén parasaan ieu umum tur sampurna normal. Ieu sababaraha alesan kunaon jalma anu ngagaduhan panyakit kronis tiasa ngalaman kasalahan: Beungbeurat pikeun batur: Jalma...