Polling Pasén - ABPA

Patarosan: Aspék naon tina kualitas hirup anjeun ayeuna anu paling anjeun pikahariwangeun & paling hoyong ningkatkeun?
(ABPA, 104 pamilih).

6 Oktober 2021

Ieu jelas yén kalolobaan jalma kalawan alérgi Bronchopulmonary Aspergillosis (ABPA) boga loba masalah anu aranjeunna merhatikeun tur urang bisa nganggap yén paling jalma anu milih atawa ngusulkeun hiji pilihan geus ngalaman masalah anu aranjeunna panyorot.

Aranjeunna gaduh tilu masalah kaséhatan utama anu umum: kacapean, sesak napas & batuk. Ieu mangrupikeun gejala anu sering dikaitkeun sareng ABPA sareng mukosa anu kaleuleuwihan dina saluran pernapasan, perdarahan tina saluran pernapasan, muriang, leungitna beurat sareng kesang wengi https://aspergillosis.org/allergic-broncho-pulmonary-aspergillosis/. Utamana sababaraha ieu teu disebutkeun dina polling di dieu, nu bisa hartosna penderita urang teu boga aranjeunna, atawa bisa hartosna yén urang teu nanya sagala patarosan katuhu dina polling ieu. Kami bakal ngulang polling ieu pikeun ngalereskeun ieu, saatos diajar seueur!

Tina masalah-masalah anu disebatkeun, seuseueurna dipiharep bakal muncul kusabab panyawatna sorangan atanapi efek samping tina pangobatan anu ayeuna dianggo pikeun ngubaran ABPA (2021), tapi éta prominence anu dipasihkeun ku masing-masing pasien anu tiasa héran.

Kabugaran goréng, gain beurat, kaséhatan émosional, kahariwang jeung nyeri anu masalah urang tiasa nawiskeun sababaraha saran sabudeureun, sarta kami bakal alamat ieu teu lila.

Skip to eusi