Polling Pasén - CPA

Patarosan: Aspék naon tina kualitas hirup anjeun ayeuna anu paling anjeun pikahariwangeun & paling hoyong ningkatkeun? (pasien CPA wungkul).

6 Oktober 2021

Ieu jelas tina hasil ieu yén jalma kalawan kronis pulmonal Aspergillosis (CPA) boga rupa-rupa masalah perhatian, tur urang bisa nganggap yén paling jalma anu geus milih atawa ngusulkeun hiji pilihan geus ngalaman masalah anu aranjeunna panyorot.
Batuk, leungitna beurat, kacapean, sesak napas, sareng batuk getih mangrupikeun gejala anu umumna aya hubunganana sareng CPA (Aspergillosis pulmonal kronis (CPA) - Aspergillosis Pasén & Carers Rojongan

Kacapean sareng sesak napas sareng kabugaran anu goréng mangrupikeun masalah anu paling umum anu disebatkeun dina polling kami ku cara anu jauh, janten ieu mangrupikeun tilu masalah anu bakal urang konsentrasikeun nalika tim NAC CARES nawiskeun dukungan dina taun payun. Tina ieu, kacapean hususna hese diubaran ku sababaraha pilihan pangobatan tapi aya seueur saran pikeun parobihan gaya hirup. Aspergillosis jeung kacapean - Aspergillosis Pasén & Carers Rojongan.

Hasil ieu ogé némbongkeun sauntuyan masalah sejenna ngalaman ku jalma kalawan CPA, teu saméméhna pakait kayaning kaséhatan emosi, efek samping, gain beurat ogé leungitna beurat, bulu leungitna, seueul, sarta masalah praktis kayaning hiji henteu mampuh boga libur. atawa malah kaluar ti imah! Ieu masihan urang gambaran anu langkung lengkep ngeunaan kumaha gaduh CPA tina sudut pandang pasien, sareng sapertos kitu mangrupikeun tambahan anu berharga pikeun pangaweruh urang.

Skip to eusi