Kumaha atuh…?

Diagnosis anyar aspergillosis tiasa ngaraos pikasieuneun, ngabingungkeun sareng ngasingkeun. Pencét spora Aspergillus di handap pikeun maca naséhat praktis anu dibagikeun dina grup dukungan kami ku penderita aspergillosis sanés anu parantos aya.

 

Naha anjeun ngagaduhan ide pikeun tulisan "Kumaha kuring ...", atanapi naon waé anu anjeun hoyong terang? Béjakeun ka kami di dieu:

Terakhir Diénggalan tanggal 15 Oktober 2021 ku Lauren Amphlett