Recognizing jeung Ngahindarkeun depresi

gambar ngagambarkeun depresi

Jalma anu ngagaduhan panyakit kronis sapertos ABPA & CPA rentan pisan kana kahariwang sareng déprési. Ieu sanés panyawat deet dina diri, sareng aranjeunna tiasa parah pisan sareng ngancam kahirupan dina sababaraha kasus, upami teu diabaikan. Nu penting urang ngaleungitkeun stigma nu geus lila bagian tina depresi - sabagean ti jalma anu bakal neangan nurunkeun ajén jalma anu nalangsara ti depresi, sarta sabagean ti jalma sorangan. Depresi umum pisan.

Recognizing Depresi - Gejala umum

The amal kaséhatan méntal, Pikiran, geus dihasilkeun pituduh éksténsif ieu pamahaman depresi. Éta pinuh ku inpormasi sareng kontak anu mangpaat, janten patut dibaca upami anjeun pikir anjeun, atanapi batur anu anjeun kenal, tiasa ngalaman gejala depresi. Sababaraha gejala anu paling umum anu diidentipikasi ditiron di handap ieu:

Halaman NHS ieu ogé méré gambaran alus ngeunaan depresi; recognizing gejala dina diri, sarta sagala rupa pilihan perlakuan sadia.

Depresi sareng panyakit kronis

Artikel WikiHow ieu pohara alus dina ngajéntrékeun kumaha urang bisa ngalawan deui depresi alatan kasakit kronis - bagian mimiti nu ditampa, lajeng ngamekarkeun parabot pribadi Anjeun pikeun ngéléhkeun depresi. Ngawangun alat manajemén pribadi anu efektif penting pisan dina perang ieu; Apatis atawa kurangna narima bakal nyumbang kana nyieun depresi parah, sabab lamun urang gagal ngakuan gejala (dina diri urang sorangan atawa batur), urang bakal gagal pikeun ngawangun defenses urang ngalawan eta.

Panungtungan diropéa dina Nopémber 6, 2019 ku Megan