Video: Ngatur sesak napas

Hirup sareng kaayaan paru kronis (sapertos aspergillosis) anu nyababkeun sesak napas tiasa nangtang sareng pikasieuneun.

Ieu mangrupikeun rékaman ti 15 April 2021, nalika ahli fisioterapi spesialis kami Phil Langridge nyarioskeun ka pasien aspergillosis sareng kelompok anu ngadukung para wali ngeunaan sesak napas. Phil mangrupikeun ahli fisioterapi munggaran di dunya anu khusus dina aspergillosis, sareng parantos aya di Pusat Aspergillosis Nasional ti saprak 2010. Obrolanna kalebet:

—–Eusi vidéo—-

  • 00:00 intro
  • 01:05 Harti sesak napas
  • 03:19 Nalika milarian bantosan (Jaringan kaamanan)
  • 04:09 Nyababkeun sesak napas
  • 06:53 Hal-hal anu tiasa dilakukeun pikeun ngabantosan sesak napas
  • 17:19 Téhnik pikeun mantuan kalawan breathlessness - Mékanika
  • 21:44 Téhnik pikeun mantuan kalawan breathlessness - Posisi pikeun recovery
  • 24:09 Téhnik pikeun mantuan kalawan breathlessness - Timing
  • 29:27 Téhnik pikeun mantuan kalawan breathlessness - salempang
  • 32:09 Téhnik pikeun mantuan kalawan breathlessness - lianna
  • 41:04 Candak titik home
  • 43:16 Tanya jawab

Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan ngatur sesak napas Ieuh.

The British Lung Foundation gaduh seueur inpormasi ngeunaan sesak napas Ieuh. 

Terakhir Diénggalan tanggal 23 April 2021 ku Lauren Amphlett