Video KAHIRUPAN

Inféksi Jamur Internasional (LIFE) Di sakuliah dunya tujuanana pikeun nyayogikeun inpormasi pangénggalna ngeunaan jamur patologis manusa anu paling umum, panyakit anu ditimbulkeunana sareng diagnosis sareng pengobatanna. Organisasi ieu ngahasilkeun sababaraha pidéo pendidikan, sababaraha diantarana ngeunaan aspergillosis. Videona cukup ilmiah, tapi tiasa dipikaresep ku saha waé anu milari wawasan anu langkung jero ngeunaan kaayaan anu disababkeun ku Aspergillus.

Pencét di dieu pikeun ningali set slide LIFE sareng presentasi pidéo

Terakhir Diénggalan tanggal 19 Oktober 2019 ku Megan