Entitlement Kauntungan Cacad Inggris

UK amal Yayasan Lung Britania ngajaga a helpline pikeun jalma anu ngagaduhan kaayaan paru kronis nu nawarkeun nasehat alus teuing dina rupa-rupa jejer kaasup pitulung kalayan entitlement pikeun bantuan keuangan di Inggris.

Aya ogé pidéo anu mangpaat pisan anu ngabahas mangpaat naon anu tiasa diklaim, kalebet conto:

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal sareng tip ti pasien sanés ngeunaan ngalakukeun penilaian cacad tingali: Kumaha Ngalakukeun Penilaian Cacad

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal rojongan (kaasup rojongan finansial) sadia pikeun carers tingali: Rojongan pikeun Carers

Terakhir Diénggalan tanggal 29 Januari 2019 ku Megan