Monitoring obat terapeutik (TDM)

Pengawasan obat terapeutik (TDM) mangrupikeun cabang kimia klinis sareng farmakologi klinis anu khusus dina pangukuran tingkat pangobatan dina getih. Fokus utamina nyaéta ubar-ubaran kalayan rentang terapi anu sempit, nyaéta obat-obatan anu gampang di handapeun- atanapi kaleuleuwihan.

Nalika resep sareng ngatur pangobatan antifungal lisan, masing-masing kedah diurus sacara saksama pikeun unggal pasien - tabél di handap masihan sababaraha pedoman standar sapertos anu dianggo di Pusat Aspergillosis Nasional Inggris ku apoteker spesialis na.

pangobatan antifungal TDM

Pangobatan antijamur TDM (2021)

Terakhir Diupdate tanggal 9 Agustus 2021 ku Graham