tanaga ahli

 

 

 

 

Nasional Aspergillosis Center geus teamed up kalawan MIMS nampilkeun kursus CPD online munggaran pikeun professional kaséhatan on aspergillosis.

 

Diagnosis sareng manajemén aspergillosis

Modul CPD pikeun spesialis pernapasan ieu ngagariskeun diagnosis, jinis, sareng ngokolakeun panyakit pernapasan aspergillosis, anu hasil tina paparan ka kapang lingkungan umum. Aspergillus.

Buka kursus di dieu

Terakhir Diupdate tanggal 21 Juni 2022 ku admin