Nyanyi pikeun kaséhatan paru-paru

Kontrol napas anu dipikabutuh pikeun nyanyi ogé tiasa ngabantosan jalma anu ngagaduhan panyakit paru-paru ngambekan langkung saé sareng tiasa ngabantosan ngangkat mood ogé anu penting pisan pikeun kaséhatan sareng kualitas kahirupan urang. Hoyong nyobian nyanyi terapi? Anjeun panginten untung sareng mendakan grup kaséhatan paru-paru ...

Wabah Monkeypox

Salaku urang yakin loba anjeun sadar, aya sinyalna warta nyebar ngeunaan Monkey Pox, jeung Badan Kaamanan Kaséhatan Inggris (UKSA) kiwari ngalaporkeun sabelas kasus salajengna. Kami ngarti yén ieu tiasa nyababkeun kasalempang seueur anjeun, khususna ieu kajantenan ...
Skip to eusi