Puseur Aspergillosis Nasional: Rujukan

NAC ayeuna aya di Manchester Selatan di Rumah Sakit Wythenshawe, bagian tina Manchester University NHS Foundation Trust.

Éta mangrupikeun jasa NHS anu ditugaskeun khusus pikeun diagnosis sareng pengobatan Aspergillosis Pulmonary Kronik (CPA) sareng nampi rujukan sareng pamenta naséhat & pituduh ti sakumna Inggris. The kriteria rujukan diwincik di dieu.

NAC ogé nyayogikeun layanan NHS pikeun bentuk aspergillosis anu sanés, kriteria rujukan disadiakeun di dieu.

Terakhir Diupdate tanggal 21 Juni 2022 ku admin