Rencana vaksinasi COVID-19 di Inggris Séptémber 2022 - Désémber 2022

Pamaréntah Inggris parantos ngumumkeun rencana pikeun masihan sadayana anu umurna langkung ti 50 taun sareng kelompok anu rentan sanésna vaksinasi booster usum gugur ieu.

Nepi ka satengahna tiasa nampi vaksin Moderna énggal anu parantos dirobih supados langkung efektif ngalawan varian omicron COVID anu pang anyarna, tapi pasokanna henteu acan dijamin sahingga jumlah anu nampi vaksin ieu henteu tetep.

Jalma anu nampi salah sahiji vérsi vaksin sateuacana dina usum gugur ieu - Moderna atanapi Pfizer - bakal tetep ditangtayungan tina gejala parna tapi henteu seueur tina inféksi. Mudah-mudahan, inféksi bakal terus turun gancang sapanjang Agustus/September/Oktober sareng salajengna.

Pencét di dieu kanggo pengumuman program vaksin usum gugur Inggris lengkep

Vaksin anu bakal dianggo usum gugur ieu

 

 

Terakhir Diénggalan tanggal 6 Désémber 2022 ku admin