Rapat rojongan lokal

Aya sababaraha grup pangrojong lokal anu diayakeun ku, sareng pikeun, penderita aspergillosis sareng anu ngurus. Di handap ieu detil ngeunaan grup anu ayeuna disetél di Inggris. Kontak 0161 291 5866 kanggo inpormasi lengkep.

Grup Dukungan Anglia Wétan: Ngahubungan Tina Schwartz sandts30@gmail.com kanggo inpormasi lengkep. Facebook Page.

Grup Rojongan South Wales: Ngahubungan Valerie Davies valerie.davies10@btinternet.com kanggo inpormasi lengkep. Facebook Page.

Skotlandia: Ngahubungan Francis Gallagher fcag2001@gmail.com kanggo inpormasi lengkep. Facebook Page.

Grup Dukungan West Yorkshire: Upami anjeun kabetot ngabantosan ngabentuk grup ieu mangga ngahubungi Lin Holding-Denton di admin@aspergillus.org.uk. Facebook Page.

Grup Rojongan Liverpool:  Papanggih di "WEATHERSPOONS", Childwall Fiveways Hotel, Queens Girang, Liverpool, L15 6XS. Ngahubungan Brenda Winslade sarah.mua@outlook.com kanggo inpormasi lengkep. Facebook Page.

Grup Rojongan London: Papanggih di Google UK, London, United. Ngahubungan Bart Govaert bart.govaert@btinternet.com kanggo inpormasi lengkep. Facebook Page.

Grup Dukungan West Midlands: Papanggih di Dudley Golf Club, Turners Hill, Rowley Regis. Ngahubungan Jean Jones jjbirkdale@gmail.com kanggo inpormasi lengkep. Facebook Page.

Grup Dukungan East Midlands: Papanggih di Eat n Enjoy Café, 4 Eaton Walk, Rushden, Northants NN10 9SH. Ngahubungan Kate Motali kate.montali@yahoo.co.uk kanggo inpormasi lengkep. Facebook Page.

Grup Rojongan Bristol: Kontak Ann & Keith James ann.and.keith@btinternet.com kanggo inpormasi lengkep. Facebook Page.

Sukarelawan diperyogikeun pikeun ngabantosan langkung seueur Rapat Dukungan Lokal pikeun jalma dimana waé aranjeunna cicing di Inggris (sareng saluareun) email admin@aspergillus.org.uk, atanapi tinggalkeun pesen dina 0161 291 5866.

CATETAN: Sadaya grup gaduh halaman Facebook anu anjeun tiasa mendakan ku milarian 'aspergillosis' dina Facebook.

Panungtungan diropéa dina Nopémber 1, 2020 ku Megan