Rekaman Rapat Rojongan Pasén & Perawat Bulanan

Lilana: 2 jam
masarakat Saha waé dina atanapi mareuman Facebook
Rapat bulanan Zoom pikeun penderita aspergillosis & carers dijalankeun ku staf di Pusat Aspergillosis Nasional.
Dina jam kahiji kami ayeuna nampilkeun apdet COVID sareng parobahan naon waé kana jasa kami, dituturkeun ku istirahat 10 menit.
Dina jam kadua urang sering nampilkeun ceramah sareng ngundang diskusi / patarosan ti pasien sareng panyawat ngalangkungan Zoom.
Aya 3 cara pikeun lalajo:
1) Ilubiung dina rapat ku jalan kana halaman wéb Zoom
https://zoom.us/meeting/81137735608?occurrence=1620388800000
ID rapat nyaéta 811 3773 5608 (asupkeun kodeu 784131 upami dipenta)
2) Tonton langsung dina Facebook: www.facebook.com/groups/aspergillussupport
3) Tonton rapat saméméhna dina saluran YouTube kami: www.youtube.com/channel/UCrHw9jJhvLXnzcywG02UTwg

 

tanggalJelema nu ngomonggelarWaktos Dimimitian
Juli 2021Jorge Amich EliasPotensi anyar pikeun pengobatan aspergillosis: Tingali pidéoKlik di dieu pikeun video
Juli 2021Lauren AmphlettKanggo Inpormasi anjeun: Kakuasaan anu langgengKlik di dieu pikeun video
Juni 2021Graham AthertonPandemik COVID-19 sareng implikasina pikeun penderita aspergillosis Inggris: pembaruan.Klik di dieu pikeun video
Juni 2021Bet BradshawTes fungsi paru-paru sareng pasien aspergillosis.Klik di dieu pikeun video
Pébruari 2020Kyle PattinsonEngapan jeung uteuk anjeun00'00'00
Pébruari 2020Graham AthertonPembaruan panganyarna ngeunaan aspergillosis01:40'00
Pébruari 2020Tonton rapat lengkep di dieu
Désémber 2019Chris Harris sarta Helen FindonKuis Natal00'00'00
Désémber 2019Chris HarrisPembaruan ngeunaan kalibet pasien dina konperénsi sareng Poé Aspergillosis Dunya 202001'21'00
Désémber 2019Chris HarrisPembaruan alat ngawaskeun polusi hawa01'31'00
Désémber 2019Tonton rapat lengkep di dieu
November 2019Jorge AmichUnraveling interaksi Aspergillus fumigatus - Pseudomonas aeruginosa dina konteks ko-inféksi 00'00'00
November 2019Chris Harris jeung Graham Atherton Pembaruan ngeunaan kalibet pasien dina konperénsi sareng Poé Aspergillosis Dunya 202001'05'00
November 2019Tonton rapat lengkep di dieu
Oktober 2019Dr Caroline BaxterEfek samping neurologis tina antifungal azole00'00'00
Oktober 2019Chris Harris, Graham Atherton, Helen FindonPembaruan panyakit langka sareng kampanye 'Kami teu tiasa dikalahkeun'
01'26'00
Oktober 2019Graham Atherton Polusi hawa sareng aspergillosis01'33'30
Tonton rapat lengkep di dieu
September 2019Tour of Mycology Rujukan Center Manchester - euweuh rekaman tapi a video lab bisa kapanggih di dieu
Agustus 2019Darren ThomsonMikroskopi pencitraan fungi00'00'00
Agustus 2019Graham Atherton Reviewing Yayasan Lung Inggris ngeunaan aspergillosis01'44'00
Agustus 2019Graham Atherton Pembaruan ngeunaan pangumpulan dana Aspergillosis Trust 01'51'00
Agustus 2019Tonton rapat lengkep di dieu
Juli 2019Jennifer Shelton Citizen Science Meet Mycology - poténsi pikeun ngembangkeun résistansi antifungal di lingkungan urang00'00'00
Juli 2019Graham AthertonUji klinis pikeun nguji kelas anyar pangobatan antifungal01'29'00
Juli 2019Graham Athertonpolusi hawa jero rohangan 01'47'00
Juli 2019Graham AthertonLands End to John 'O'Groats cycle for the Aspergillosis Trust01'56'30
Juli 2019Tonton rapat lengkep di dieu
Juni 2019Graham Atherton Gawe sareng Panyakit Langka Inggris pikeun ningkatkeun aspergillosis (sareng panyakit langka anu sanés) perlakuan00'00'00
Juni 2019Georgia TaylorPolusi hawa sareng kelestarian01'16'00
Juni 2019Tonton rapat lengkep di dieu
bisa 2019Mairead HughesStress incontinence jeung kaséhatan pelvic00'00'00
bisa 2019Helen Findon / Graham AthertonPanyakit Langka UK - kartu waspada médis 01'30'00
bisa 2019Graham AthertonPanalungtikan ngeunaan vaping01'40'00
bisa 2019Tonton rapat lengkep di dieu
April 2019Sara GagoGenetika sareng aspergillosis00'00'00
April 2019Graham Atherton Pembaruan ti tim komunikasi NAC: Kartu waspada médis, warta panalungtikan panganyarna01'20'00
April 2019Tonton rapat lengkep di dieu
Maret 2019Phil LangridgeTes spirometri sareng paru-paru - naon anu aranjeunna nyarioskeun ka urang?00 detik
Maret 2019Helen FindonKumaha urang tiasa ngajantenkeun rapat Pasén sareng Perawat langkung populer?01 detik
Maret 2019Graham AthertonPembaruan ti tim komunikasi NAC:01 detik
Maret 2019Tonton rapat lengkep di dieu (Facebook)
Pébruari 2019Lily Novak-FraserDeteksi Résistansi Antifungal
Pébruari 2019Megan Bridgeland Peluncuran halaman wéb Pasén énggal
Pébruari 2019Helen FindonBubuka ka anggota anyar tim komunikasi
Pébruari 2019Graham AthertonKagiatan Poé Aspergillosis Dunya
Pébruari 2019Sakabeh rapat (Facebook)
Januari 2019Graham AthertonKuis Taun Anyar (ditunda tina Natal)
Januari 2019Graham Atherton, Chris HarrisUsaha séjén: Pembaruan proyék Kualitas Kahirupan, Kartu Siaga Médis, Situs wéb Pasén, leaflet énggal
Januari 2019Sakabeh Rapat (Facebook)
Désémber 2018Rapat Dibolaykeun
November 2018Findra SetianingrumPeran ngawaskeun tingkat Aspergillus Ig G dina pasien CPA kalayan bedah
November 2018Megan BridgelandMantuan kami ngamekarkeun Website Pasén anyar
November 2018Graham AthertonMantuan kami ngamekarkeun angkét Quality of Life anyar pikeun klinik aspergillosis kami
November 2018Sakabeh pasamoan
Oktober 2018Ngarekam & streaming gagal alatan gagalna hardware.
September 2018Graham AthertonInterferon sareng panggunaanana pikeun ngubaran aspergillosis
September 2018Bet BradshawKartu Hazard Médis
September 2018Sakabeh pasamoan Lalajo dina Facebook
Agustus 2018Graham AthertonKamajuan luar biasa dina pamekaran bayah anyar tina sél stém
Agustus 2018Felix BongominUlikan lebu, béwara gelombang panas, Aspergillosis Trust, Palang Merah, ramatloka Pasén anyar
Agustus 2018Sakabeh pasamoan
Juli 2018Bet BradshawDompet / kartu dompet, diagnostik titik-of-perawatan anyar, inisiatif wellness anyar
Juli 2018Graham AthertonUlikan lebu, béwara gelombang panas, Aspergillosis Trust, Palang Merah, ramatloka Pasén anyar
Juli 2018Sakabeh pasamoan
Juni 2018Rapat dibolaykeun
bisa 2018Bet BradshawNgarancang kartu dompét/dompet anyar urang pikeun penderita aspergillosis. 
bisa 2018Kamajuan Ngalawan Aspergillosis: ubar antifungal anyar
bisa 2018Malcolm RichardsonKami peryogi lebu anjeun pikeun panalungtikan - Banding
bisa 2018Chris HarrisPanginget yén undang-undang perlindungan data énggal bakal mangaruhan kumaha urang nyimpen data anjeun & kumaha saatos kami kedah nyuhunkeun idin anjeun pikeun ngagunakeun éta.
bisa 2018Sakabeh pasamoan 
April 2018Rachel OrrittDiet jeung kaséhatan.
April 2018Chris HarrisNgajantenkeun diskusi ngeunaan kumaha pasien rawat inap tiasa terang upami aranjeunna dirawat di rumah sakit naon waé pikeun masalah non-jamur
April 2018Graham AthertonPilihan dahareun pikeun rapat hareup (Maret, Juli, Nopémber)
April 2018Sakabeh pasamoan
Maret 2018Rachel & BetNaon anu lumangsung dina pasamoan Advances Against Aspergillosis ka-8 di Lisbon, Portugal
Maret 2018Chris HarrisKumaha urang alamat subjek / iraha urang ngamimitian ngobrol ngeunaan 'Ulah Resusitate' sareng pasien urang?
Maret 2018Graham AthertonDampness sareng Sindrom Hipersensitivitas Kapang
Maret 2018Sakabeh pasamoan
Pébruari 2018Chris, Beth, Rachel & Graham (Tim Élmu & Médis Comms, NAC)Rapat dukungan & inpormasi dina rapat Advances Against Aspergillosis ka-8 di Lisbon, Portugal
Pébruari 2018Chris HarrisSajarah Pusat Aspergillosis Nasional (NAC)
Pébruari 2018Graham AthertonSumberdaya dukungan pasien di NAC
Pébruari 2018Bet BradshawInpormasi dina internét: pedang duaan?
Pébruari 2018Rachel OrrittPeluncuran Poé Aspergillosis Dunya
Pébruari 2018Sakabeh pasamoan
Januari 2018Rachel & BetBerkebun, Latihan jeung Mitos-busting
Januari 2018Sakabeh pasamoan
Désémber 2017Rachel & GrahamKuis Natal 2017
Désémber 2017Chris HarrisNgarobah bungkusan sampel
Désémber 2017Sakabeh pasamoan
November 2017Graham, Beth, Rachel & ChrisPembaruan proyék
November 2017Paul BowyerProyék Knockout Aspergillus fumigatus
November 2017Sakabeh pasamoan
Oktober 2017Bet & Rachel Bubuka ka staf NAC anyar
Oktober 2017Graham AthertonNgadamel inféksi jamur ngancurkeun diri!
Oktober 2017Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
September 2017Mat HarrisFarmasi & Obat Antifungal
September 2017Graham AthertonMinggu Kasadaran Jamur & Survey Pasén NAC
September 2017Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Agustus 2017Azad Aziz & Neil Uji coba klinis anyar pikeun nguji ubar anu dirancang pikeun ngubaran ABPA & SAFS
Agustus 2017Pangalaman pasien ngeunaan gaduh tabung nyoco dipasang
Agustus 2017Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Juli 2017Parul ChandorkarNgawangun jalan napas buatan di laboratorium
Juli 2017Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Juni 2017Azad AzizUji klinis di Pusat Aspergillosis Nasional sareng keterlibatan pasien
Juni 2017Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
bisa 2017Susana MarinhoAlergi kana aspirin, pangan sareng obat resép sanésna0' 00' 00s
bisa 2017Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
April 2017Paschalis Vergidis ?Bubuka keur konsultan newest NAC urang0' 00' 00s
April 2017Nigel & Pam Jay, Adam GarrowNyanyi pikeun kaséhatan0' 29' 30s
April 2017Katie HolmesBahaya disumputkeun, kapang di imah1' 01' 00s
April 2017Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Maret 2017Nigel & Pam Jay, Adam GarrowNyanyi pikeun kaséhatan0' 00' 00s
Maret 2017Graham AthertonTujuan hirup boosts kaséhatan0' 43' 45s
Maret 2017Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Pébruari 2017Murid Msc Médis MycologyMycology médis pikeun kuring sareng nagara kuring0' 00' 00s
Pébruari 2017Graham AthertonKaséhatan Smartphone APP & nyanyi pikeun kaséhatan
Pébruari 2017Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Januari 2017Tim EntwistleNingkatkeun diet anjeun pikeun kahirupan anu langkung séhat: Diet Tengah sareng panyakit kronis0' 00' 00s
Januari 2017Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Désémber 2016Azad AzizNyuhunkeun wawakil pasien dina panel proyék panalungtikan0' 00' 00s
Désémber 2016Graham AthertonKuis Natal 20160' 10' 38s
Désémber 2016Graham AthertonNIHR Center Panalungtikan klinis & ECMM Center of Kaahlian1' 09' 39s
Désémber 2016Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
November 2016Paul BowyerNaha jalma meunang ABPA? - panalungtikan panganyarna kami0' 00' 20s
November 2016Graham AthertonPeradangan kronis sareng sél mast0' 37' 08s
November 2016Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Oktober 2016Liz WilsonTerapi Antimikroba Parenteral Rawat Jalan (OPAT)0' 0' 00s
Oktober 2016Graham AthertonRésistansi antifungal - robih jeda0' 39' 45s
Oktober 2016Mikotoksin ngalambatkeun silia
Oktober 2016Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
September 2016Tembok GinnyBreathworks & Mindfulness0' 0' 00s
September 2016Graham Athertonproyék Grup1' 08' 30s
September 2016Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Agustus 2016Graham AthertonStress: Naon éta sareng kumaha carana ngatur éta0' 00' 00s
Agustus 2016Chris HarrisLatihan jeung engapan1' 00' 40s
Agustus 2016Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh Rapat
Juli 2016Graham AthertonKualitas Udara Dina Ruangan0' 00' 00s
Juli 2016Dr Karl Heyes & Dr Alexandra BallAspergillosis sareng Transplantasi Paru-paru: "Upami paru-paru kuring parah, naha kuring henteu tiasa cangkok?"0' 48' 43s
Juli 2016Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh Rapat
Juni 2016Chris HarrisNgabiayaan antifungal anyar di NAC0' 00' 00s
Juni 2016David DenningRingkesan sadaya antifungal dina pangwangunan0' 22' 30s
Juni 2016Dipimpin ku Chris HarrisSakabeh Rapat
bisa 2016Jenny RatnerPartisipasi Pasén dina Panalungtikan0' 0' 00s
bisa 2016Graham AthertonJaringan Keterlibatan Pasien & FIT nyaéta 25 0' 50' 10s
bisa 2016Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh Rapat
April 2016Graham AthertonKamajuan 7 Ngalawan Aspergillosis pikeun Pasén0' 0' 00s
April 2016Reyenna SheehanPentingna ngumpulkeun sputum pohara efektif, sarta kumaha carana ngahontal eta.0' 41' 56s
April 2016Sakabeh Rapat
Maret 2016Ritesh Agarwal MDSinusitus & ABPA0' 0' 00s
Maret 2016Richard Moss MDAspergillosis alérgi & fibrosis kistik0' 16' 15s
Maret 2016Darius Armstrong-James FRCPKlinik Satelit NAC di London0' 32' 35s
Maret 2016Stuart Levitz MDVaksin Jamur0' 47' 45s
Maret 2016Jeanette BoydYayasan Paru-paru Éropa1' 01' 05s
Maret 2016Vicky BarberYayasan Lung Inggris1' 17' 40s
Maret 2016Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Pébruari 2016Graham AthertonRapat disingget0' 0' 00s
Pébruari 2016Sakabeh pasamoan
Désémber 2015Graham AthertonKuis Natal0' 0' 00s
Désémber 2015Chris HarrisSajak Kelompok
Désémber 2015Sakabeh pasamoan
November 2015Chris KosmidisBubuka ka Isavuconazole: ubar antifungal anyar0' 0' 00s
November 2015Graham AthertonDiskusi Pasien & Perawat0' 36' 40s
November 2015Sakabeh pasamoan
Oktober 2015Maria GamaletsouBubuka ka latar tukang médis anyar urang0' 0' 00s
Oktober 2015Graham AthertonERS 2015 & Candak Pilihan Aktif0' 26' 40s
Oktober 2015Sakabeh pasamoan
September 2015Phil LangridgeVariasi sareng panggunaan alat tekanan ekspirasi positif pikeun ngabantosan bersihan mukus0' 0' 00s
September 2015Graham Athertonfungi@MANCHESTER1' 11' 35s
September 2015Sakabeh pasamoan
Agustus 2015Alan SavageKamanusaan sarta Studi Imah, kaséhatan sarta pamakéan sumberdaya sosial di masarakat satempat0' 0' 00s
Agustus 2015Chris Harrispuisi0' 52' 30s
Agustus 2015Graham AthertonPerencanaan Autumn Booklet1' 09' 35s
Agustus 2015Sakabeh pasamoan
Juli 2015Gemma Hayes Aspergillosis, Asma & ABPA: Dimana urang jeung dimana urang bade. 0' 00' 00s
Juli 2015Chris HarrisSkype consults & tulisan kreatif0' 26' 45s
Juli 2015Sakabeh pasamoan
Juni 2015Graham Atherton & Chris HarrisBiomes, Diagnostics & Tips Travel
bisa 2015Chris KosmidisSesi Q & A0' 31' 40s
bisa 2015Sakabeh pasamoan
April 2015Malcolm RichardsonWisata laboratorium diagnostik
Maret 2015Komisaris NCGRapat dana pikeun NAC
Pébruari 2015Debbie Kennedy (Mantri Spésialis dina Aspergillosis)Obat antifungal jeung manajemen maranéhanana0' 00' 00s
Pébruari 2015Graham AthertonInteraksi Antifungal, Spring brosur leutik, London Marathon
Pébruari 2015Sakabeh Rapat
Désémber 2014Graham AthertonKuis Natal0' 00' 00s
Désémber 2014Sakabeh pasamoan
November 2014Murid MScPerkenalan pribadi kana Mycology Médis di seueur nagara anu béda0' 00' 00s
November 2014EvelynCarita sorangan & kunaon grup ieu pantes pikeun pasien0' 33' 00s
November 2014Graham AthertonSakabeh pasamoan
Oktober 2014Graham AthertonDiagnosis aspergillosis0' 00' 00s
Oktober 2014Graham AthertonSakabeh Rapat
September 2014Danielle YuillMéré SORA ka penderita & wali 0' 00' 00s
September 2014Chris HarrisLangkung séhat babarengan, CallPlus, Ring & Ride54' 15 detik
September 2014Graham AthertonSakabeh Rapat
Agustus 2014Chris HarrisBantuan diri: surat ti pasien0' 00' 00s
Agustus 2014William KiddImah & kaséhatan lembab: Pitulung ti Institute of Specialist Surveyors & Insinyur (www.isse.org.uk)10' 05 detik
Agustus 2014Graham AthertonSakabeh Rapat
Juli 2014Graham AthertonGelombang panas: Pancegahan, résistansi ubar Antifungal di lingkungan0 detik
Juli 2014David DenningNgatur maot urang hadé0' 37' 30s
Juli 2014Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh Rapat
Juni 2014Chris KosmidisEfek samping tina pamakéan stéroid jangka panjang0' 00' 00s
Juni 2014Graham AthertonBuka jandela: Acara kasadaran puisi sareng musik27'20 detik
Juni 2014Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh Rapat
bisa 2014Paul BowyerHasil panalungtikan NAC panganyarna: ABPA0' 00' 00s
bisa 2014Chris HarrisTips Travel0' 51' 30s
bisa 2014Graham Atherton Sababaraha jejer kaasup diskusi ngeunaan sunblocks cacad, kamajuan panganyarna dina diagnostics & perlakuan jeung dimimitian sawala dina tungtung tata kahirupan pikeun penderita engapan kronis.0' 36' 43s
bisa 2014Graham AthertonSakabeh Rapat
April 2014Graham AthertonWangunan komunitas offline (Newsletter) 0' 00' 00s
April 2014Chris HarrisUlang ka-5 Pusat Aspergillosis Nasional0' 34' 50s
April 2014Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Maret 2014Graham AthertonWangunan komunitas offline0' 00' 00s
Pébruari 2014Graham AthertonNgawangun komunitas offline (Sadaya rapat)0' 00' 00s
Januari 2014Graham AthertonKelas ubar antifungal anyar dilaporkeun0' 00' 00s
Januari 2014Pipa NewtonNaon Pseudomonas?0' 31' 15s
Januari 2014Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Désémber 2013Dipimpin ku Graham AthertonKuis Natal 2013
November 2013Caroline HawkridgeNgagunakeun Proyék Kreatif pikeun ningkatkeun kasadaran0' 00' 00s
November 2013Graham AthertonKumaha ubar antifungal jalan0' 40' 59s
November 2013Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Oktober 2013Danielle YuillMéré pasien proyék VOICE (Pasén ngabantosan dina panalungtikan di NAC)0 00' 00' detik
Oktober 2013Graham AthertonInterprétasi sinar-X dada0 51' 22' detik
Oktober 2013Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
September 2013Eavan MuldoonNgabandingkeun bagéan sistem Kaséhatan Inggris & AS0' 00' 00s
September 2013Graham AthertonIgG - kasimpulan pikeun layperson nu0' 29' 14s
September 2013Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Agustus 2013David DenningManajemén aspergillosis pulmonal kronis0' 00' 00s
Agustus 2013Graham AthertonRingkesan IgE pikeun jalma awam0' 55' 43s
Agustus 2013Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Juli 2013Julia HamerStruktur Anyar NHS sareng NAC0' 00' 00s
Juli 2013Graham AthertonGelombang panas0' 40' 00s
Juli 2013Graham AthertonEfek samping tina pangobatan0' 55' 55s
Juli 2013Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Juni 2013Steve WebsterNgarawat Perawat0' 00' 00s
Juni 2013Graham AthertonDamp Imah & Kaséhatan0' 35' 53s
Juni 2013Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
bisa 2013Phil LangridgeNgatur Sesak napas0' 00' 00s
bisa 2013Alison WeardenPsikologi: Stress sareng aspergillosis0' 31' 56s
bisa 2013Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
April 2013Mike BromleyObat antifungal anyar0' 00' 00s
April 2013Iain PageTB & Aspergillosis di Gulu, Afrika0' 38' 54s
April 2013Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Maret 2013Caroline HawkridgeProyék tulisan kreatif
Maret 2013Riina RichardsonKumaha carana nyegah paparan ka molds0' 30 detik
Maret 2013Phil LangridgeTetep kuat di rumah sakit28' 19 detik
Maret 2013Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Maret 2013 Ngawengku kebon bebas alergi1' 22' 39s
Pébruari 2013Dr Khaled Al-shairNgajaga atawa Ngaronjatkeun status kaséhatan anjeun dina CP
Januari 2013Debbie KennedyAntifungals lisan jeung TDM00' 03' 41s
Januari 2013Khaled Al-ShairNgukur status kaséhatan dina Aspergillosis pulmonal kronis: Palajaran anu urang diajar00' 28' 30s
Januari 2013Reyenna SheehanKumaha ngagunakeun inhaler anjeun00' 49' 01s
Januari 2013Graham Athertonrojongan sosial01' 15' 42s
Januari 2013Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Désémber 2012Dipimpin ku Graham AthertonKuis Natal
November 2012Libby RadcliffeNyeri sareng ngilu00' 01' 16s
November 2012Malcolm RichardsonKapang sapopoé00' 52' 41s
November 2012Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Oktober 2012Paul Bowyerpanalungtikan Aspergillus - Naon nu anyar00' 01' 39s
Oktober 2012Phil LangridgeNebuliser - Naon anu kami anggo sareng kunaon00' 29' 04s
Oktober 2012Chris HarrisPodomoro di Bumi00' 52' 57s
Oktober 2012Graham AthertonRapat kahareup01' 11' 55s
Oktober 2012David DenningQ & A01' 19' 00s
Oktober 2012Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
September 2012Graham AthertonKamajuan panganyarna - Aspergillosis00' 01' 21s
Agustus 2012Jacky SmithNgungkulan batuk00' 01' 11s
Agustus 2012Graham AthertonPasanggiri Siswa00' 58' 45s
Agustus 2012Graham AthertonPengumuman rapat01' 04' 23s
Agustus 2012Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Juli 2012Cheryl PearseKumaha nyerah roko di UHSM0' 00' 00s
Juni 2012Caroline Hawkridgetulisan kreatif00' 00' 00s
bisa 2012Malcolm RichardsonKahirupan sareng waktos Aspergillus di bumi00' 00' 00s
bisa 2012Paul BowyerPanaliti Aspergillus - Naon anu bakal datang?00' 00' 00s
bisa 2012Tim FeltonPilihan perlakuan pikeun Aspergillus00' 00' 00s
bisa 2012Graham AthertonBubuka jeung mangsa nu bakal datang00' 00' 30s
bisa 2012Livingstone ChishimbaRapat Pasien - Tanya Jawab00' 15' 54s
bisa 2012Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
April 2012William KiddDampness atmosfir jeung ventilasi00' 00' 52s
April 2012Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
March 2012Marie KirwanPanalungtikan ngeunaan pemurnian téhnik diagnostik pikeun sampel airway.00' 00' 00s
March 2012Graham AthertonKahareup jeung eupan balik00' 53' 25s
March 2012Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Pébruari 2012Khaled Al-ShairPenilaian Kualitas Kahirupan00' 02' 21s
Pébruari 2012Graham AthertonSistem imun urang01' 12' 00s
Pébruari 2012Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Januari 2012Ann HaylettNgajagi pasien photosensitive tina panonpoé00' 02' 58s
Januari 2012Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh Rapat
Januari 2012Ngawengku informasi rekaman Vox-Pop, informasi pangobatan alternatif sarta informasi dina suplemén dietary.01' 05' 11s
Désémber 2011Dipimpin ku Graham AthertonKuis Natal00' 06' 43s
November 2011Livingstone ChishimbaRapat Pasien - Tanya Jawab00' 03' 26s
November 2011Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
November 2011Ngawengku tangtangan Himalaya01' 25' 40s
Oktober 2011Ray AshleighEmbolisasi00' 00' 57s
Oktober 2011Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Oktober 2011Ngawengku sawala ngeunaan rapat hareup01' 00' 08s
September 2011Debbie KennedyPanghargaan Perawat Pernafasan Taun00' 00' 00s
September 2011Derek StewartKumaha carana sangkan bédana00' 00' 00s
September 2011Graham AthertonHiji bubuka pikeun Genetika
September 2011Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh Rapat
Agustus 2011Nicola SmithKarentanan genetik pikeun Aspergillosis
Juli 2011Sué Howardrésistansi Aspergillus - Ieu dina kanaékan00' 01' 43s
Juli 2011Dipimpin ku Graham AthertonSakabeh pasamoan
Juli 2011Ngawengku laporan dina pasamoan Fungal Research Trust Anniversary sareng tanggapan sareng sababaraha proyék.01' 08' 40s
Juni 2011Sué Howardrésistansi Aspergillus - Ieu dina kanaékan
Juni 2011Astrid LeckInféksi jamur panon
Juni 2011Geoff témbalSajarah sareng masa depan Amanah Panaliti Jamur
Juni 2011David DenningPangembangan ubar antijamur anyar sareng terapi kombinasi
Juni 2011David Denning [dipingpin ku Graham Atherton]ABPA jeung SAFS00' 00' 13s
Juni 2011Graham AthertonRapat Outreach - Wilujeng sumping sareng Perkenalan
Juni 2011Nigel ClaytonFungsi Paru-paru
bisa 2011Caroline PowellProgram pasien ahli
April 2011Nicola DuddyNaon kajadian ka sampel kuring?00' 01' 06s
April 2011Caroline MooreObat antifungal - Naha anjeun cekap?00' 00' 10s
Maret 2011Jane MabeyKomputer: naon peranna dina panalungtikan Aspergillus?
Pébruari 2011Graham AthertonPenilaian Kualitas Kahirupan sareng Relevansi Klinis
Pébruari 2011Ngawengku Project ABPA & SAFS
November 2010Debbie KennedyKunjungan Klinik
Oktober 2010Graham Athertonrojongan Pasén NAC - Edinburgh
Oktober 2010Graham AthertonRapat Pasén Aspergillosis - Bubuka Edinburgh
Oktober 2010Liz SmithUpeti ka Steph Smith

Terakhir Diénggalan tanggal 14 Juli 2021 ku Graham