Spesialis Aspergillosis sareng Pusat Spesialis

Di handap ieu peta sadaya puseur spesialis dina Mycology Médis nu geus kami kapanggih via kombinasi tina Konfederasi Éropa Médis Mycology Centers of Excellence sareng tina kiriman via pasien di sakumna dunya. Kami ngarepkeun ieu bakal janten pituduh pikeun sumber médis pikeun dianggo sadayana.

Pikeun penderita di Inggris: National Aspergillosis Center (NAC) di Manchester UK mangrupa salah sahiji puseur panalungtikan foremost di dunya nalungtik sagala bentuk aspergillosis kronis (misalna CPA, ABPA, SAFS, Aspergillus bronchitis, aspergilloma) jeung ieu puseur munggaran. diakuan ku Konfederasi Éropa tina Mycology Médis (ECMM) salaku Center of Excellence

CATETAN: Sanajan urang bakal nyieun sagala usaha pikeun nempo sadaya kiriman jeung assess aranjeunna keur relevansi jeung kualitas di luhur timely, jadi sadar yen kami nawiskeun euweuh jaminan atawa imply sagala saran dina informasi dibere dina peta ieu.

Upami anjeun badé ngalebetkeun pusat médis anjeun mangga lebetkeun inpormasi di handap ieu sahenteuna:

Ngaran Puseur
location
wincik kontak
Situs wéb (upami sayogi)

hatur nuhun

filter ku

Tambahkeun spidol anjeun sorangan

Judul pananda
Alamat Marker atanapi Lokasi GPS

Atawa klik katuhu dina peta tur sered pikeun nambahkeun spidol

Pedaran pananda
pasatujuan GDPR

Kuring satuju pikeun data pribadi kuring diolah ku Inféksi jamur Amanah, pikeun tujuan (s) tina mintonkeun ubin peta, alamat geocoding jeung ngitung jeung mintonkeun arah..

Kuring satuju pikeun data pribadi kuring, disadiakeun via peta panggero API, diolah ku panyadia API, keur kaperluan geocoding (ngarobah alamatna kana koordinat), geocoding sabalikna sarta generating arah.

Sababaraha komponén visual WP Google Maps ngagunakeun perpustakaan pihak ka-3 anu dimuat dina jaringan. Kiwari éta perpustakaan téh Google Maps, Open Street Map, jQuery DataTables jeung FontAwesome. Nalika ngamuat sumberdaya dina jaringan, pangladén pihak ka-3 bakal nampi alamat IP anjeun sareng string Agen Pamaké diantara detil anu sanés. Punten tingal Kabijakan Privasi perpustakaan masing-masing pikeun detil ngeunaan kumaha aranjeunna ngagunakeun data sareng prosés ngalaksanakeun hak anjeun dina peraturan GDPR.

WP Google Maps nganggo jQuery DataTables pikeun nampilkeun tabel anu tiasa diurutkeun, tiasa dipilarian, sapertos anu katingal dina Listing Marker Advanced sareng dina Halaman Édit Peta. jQuery DataTables dina kaayaan nu tangtu ngagunakeun cookie pikeun nyimpen sarta engké ngelingan "kaayaan" tina tabel dibikeun - nyaeta, istilah pilarian, diurutkeun kolom jeung urutan na kaca ayeuna. Data ieu disimpen dina panyimpenan lokal sareng disimpen dugi ka diberesihan sacara manual. Henteu aya perpustakaan anu dianggo ku WP Google Maps anu ngirimkeun inpormasi ieu.

Punten tempo di dieu jeung Ieuh pikeun istilah Google. Mangga tingali ogé Kabijakan Privasi Google. Kami henteu ngirimkeun inpormasi pangidentipikasi pribadi ka panyadia API, atanapi inpormasi anu tiasa ngaidentipikasi alat anjeun sacara unik.

Dimana bewara ieu dipintonkeun dina tempat peta, satuju kana bewara ieu bakal nyimpen cookie ngarekam kasapukan anjeun ku kituna anjeun teu dipenta deui.

Punten centang kotak ieu pikeun ngabuktikeun yén anjeun manusa

Terakhir Diupdate tanggal 10 Agustus 2019 ku Megan