Jaringan Global Pusat Kasakit Jamur Kaunggulan

Ieu mangrupikeun peta sadaya pusat kaunggulan spesialis dina Mycology Médis anu ayeuna dijaga ku Konfederasi Éropa Médis Mycology Centers of Excellence. Kami ngarepkeun ieu bakal janten pituduh pikeun sumber médis pikeun dianggo sadayana.

Terakhir Diénggalan tanggal 10 Désémber 2021 ku Graham