Program Duta Pasien Éropa (EPAP)

Inpormasi di handap ieu dicandak tina Website Program Duta Pasien Éropa.

Pencét di dieu pikeun milarian terang

Naon Program Duta Pasien Éropa?

The European Patient Ambassador Program (EPAP) mangrupikeun program diajar mandiri ngenalkeun pasien sareng wali kana katerampilan sareng pangaweruh penting anu dipikabutuh pikeun berinteraksi sareng profésional kaséhatan, pembuat kawijakan, peneliti sareng wartawan.

Éta dikembangkeun ku European Lung Foundation (ELF) sareng NIHR CLAHRC pikeun Leeds, York sareng Bradford, kalayan bantosan pasien, sareng profésional kalayan kaahlian dina daérah konci.

Ku akting salaku wawakil, sarta kalibet dina sauntuyan cara, penderita sarta carers bisa mantuan ngarobah cara hiji kaayaan dikokolakeun.

Saha program anu dituju?

Program ieu ditujukeun pikeun:

  • Jalma anu ngalaman kaayaan salaku pasien atanapi panyawat
  • Jalma anu resep kumaha kaayaanana dirawat atanapi diurus
  • Jalma museurkeun panalungtikan anyar kana kaayaan maranéhanana
  • Jalma anu hoyong pangaruh kawijakan sabudeureun kaayaan maranéhanana di tingkat lokal, nasional atawa Éropa
  • Jalma anu resep damel sareng média atanapi nganggo média sosial pikeun ningkatkeun kasadaran kaayaanana
  • Jalma anu resep ngahadiran sareng nyarios dina konperénsi

Anjeun meureun hoyong aub dina perwakilan sabab anjeun gairah pikeun ningkatkeun kasadaran kaayaan anjeun; atanapi panginten anjeun ngagaduhan pangalaman anu goréng atanapi saé sareng hoyong ngabantosan ngarobih cara ngatur kaayaan.

Kumaha eta bakal nguntungkeun kuring jeung batur?

Jalma anu parantos réngsé program bakal:

  • Nyaho kumaha carana manggihan inpo nu langkung lengkep ihwal kaayaan maranéhanana
  • Ngartos kumaha kaputusan ngeunaan kasehatan dijieun
  • Ngartos istilah konci anu aya hubunganana sareng kagiatan kaséhatan sareng panalungtikan anu béda
  • Janten langkung yakin dina ngajalajah ideu sareng ngaidentipikasi cara anu pangsaéna pikeun ngahontal tujuanana
  • Boga pangaweruh pikeun berinteraksi sareng profésional, politikus sareng média
  • Bisa interaksi jeung jalma séjén dina program pikeun ngarojong silih
  • Siap pikeun ilubiung dina kagiatan sapertos asupan kana pedoman, proyék panalungtikan, nyarios dina konperénsi, sareng ngajelaskeun masalahna ka pembuat kawijakan sareng média.

Kumaha program dikirimkeun?

Program bakal ngenalkeun anjeun kana ideu konci sareng istilah anu dipikabutuh pikeun ngartos daérah kasehatan. Bahan-bahan satuluyna disayogikeun boh nalika sareng di ahir pikeun anu hoyong diajar topik anu langkung jero.

Program na nyaéta:

  • Dina basa Inggris - kalawan harepan tarjamahan salajengna dina mangsa nu bakal datang
  • Online - dina bentuk sistem interaktif
  • Modular - supados anjeun tiasa milih anu paling dipikaresep ku anjeun
  • Fleksibel - anjeun tiasa ngeureunkeun sareng ngamimitian nalika éta cocog pikeun anjeun, salami anjeun réngsé dina 12 bulan
  • Henteu langkung ti 10 jam total sareng anjeun ogé bakal tiasa ningali kamajuan anjeun
  • Gratis
  • Diaksés via pendaptaran supados kami tiasa ngabantosan anjeun ngahubungi batur ngeunaan kaayaan anjeun sareng ngantepkeun anjeun terang ngeunaan kasempetan perwakilan anu dipikaresep.

Sertipikat bakal dikaluarkeun dina tungtung unggal modul réngsé.

Kumaha programna terstruktur?

Program ieu disusun dina tujuh modul:

  1. Janten langkung terang
  2. Ningkatkeun kasadaran masarakat
  3. Ningkatkeun perawatan sareng perawatan
  4. Ngarojong panalungtikan sarta pamekaran
  5. Kabijakan anu mangaruhan
  6. Gawe sareng média
  7. Ilubiung dina konperénsi ilmiah sareng médis

Anjeun tiasa milih sareng milih modul mana anu paling dipikaresep anjeun, atanapi jalankeunana. Total program kedah nyandak teu leuwih ti 10 jam. Anjeun tiasa ngeureunkeun sareng ngamimitian program nalika merenah pikeun anjeun sareng nyimpen kamajuan anjeun.

Kami ogé parantos ngalebetkeun bagian anu disebut 'Ngamimitian', anu masihan inpormasi dasar ngeunaan ngagunakeun program. Éta ngajelaskeun kumaha cara ngagunakeun program, kalebet cara ngagunakeun ménu, cara muka halaman anu béda, sareng ngeunaan kagiatan anu béda. Ieu mangrupakeun modul misah, ku kituna anjeun bisa kalayan gampang ngarujuk deui lamun perlu.

Aya ogé tautan dina program pikeun anjeun ngahubungi kami ku email upami anjeun ngagaduhan kasusah atanapi patarosan.

Panungtungan diropéa dina Nopémber 29, 2018 ku Megan