Sabar jeung Carita Video Carer

Carita ti pasien sanés mangrupikeun bagian anu penting pikeun ngadukung pasien. Seueur jalma ngalaporkeun yén ngadangukeun atanapi maca ngeunaan jalma sanés anu ngagaduhan inféksi anu sami, sareng mikiran pangalamanana, ngabantosan aranjeunna ngarasa kirang nyalira nalika aranjeunna nampi panyawat sorangan. 

Perawat henteu hilap, sareng aranjeunna mangrupikeun bagian anu penting pikeun jalma anu urang dukung - kanyataanna upami urang ngan ukur ngadukung pasien, urang bakal ngalalaworakeun satengah jalma anu urang peryogi bantosan. Dua tina pidéo dina daptar puter di handap ieu dipasihkeun ku anu ngurus. 

Upami anjeun hoyong mendakan carita anu langkung sabar sareng jaga, tingali halaman carita tinulis kami.

Terakhir Diénggalan tanggal 27 Séptémber 2019 ku Megan