Pilarian pikeun Narkoba: Interaksi Narkoba

Loba ubar resép berinteraksi lamun nyokot duanana. Kadang-kadang aranjeunna tiasa ngajantenkeun dosis efektif obat langkung luhur, ngabahayakeun efek samping sareng kadang-kadang tiasa ngirangan, ngirangan efektivitasna. The can di pangalusna nyieun perlakuan teu epektip tur di awon nyieun pikaresepeun atawa malah bahaya.

Pabrikan ubar rutin ngalampirkeun catetan pak sareng pangobatan anjeun anu ngajelaskeun seueur interaksi anu tiasa ditimbulkeun ku ubar sareng sababaraha, sapertos obat antijamur, nyababkeun seueur interaksi. Ieu ngandung harti yén ati-ati pisan diperyogikeun nalika resep ubar sapertos kitu.

Tangtosna, dokter atanapi tukang ubar anjeun mangrupikeun tempat anu munggaran anjeun kedah mariksa upami aya parobihan dina pangobatan anjeun, tapi NHS ogé ngajaga daptar lengkep sadaya interaksi anu anjeun tiasa milarian pangobatan anjeun - buka situs web NICE/BNF di dieu.

The Fungal Infection Trust ogé parantos ngawangun sareng ngajaga database interaksi anu disababkeun ku obat antijamur di antifungalinteractions.org

Tungtungna Amanah Inféksi Jamur ogé parantos ngawangun daptar suplemén sareng pangobatan herbal anu tiasa nyababkeun interaksi di dieu.

Terakhir Diénggalan tanggal 10 Désémber 2021 ku Graham