Rapat Rojongan Mingguan Aspergillosis

Gambar tina komputer pérak jeung rapat virtual lumangsung. Aya sajumlah jalma dina layar komputer, sarta bodo ka kénca gambar.

Pasén Aspergillosis jeung Rapat Carers

Di dieu di Pusat Aspergillosis Nasional, urang ngartos kumaha susahna hirup ku panyakit anu jarang. Tambihkeun pandém global, ningkat isolasi sosial sareng kasieun kaserang Covid-19, sareng anjeun gaduh resep anu sampurna pikeun kahariwang, setrés sareng katiisan.

Éta mangrupikeun alesan kunaon unggal Salasa jam 2 sonten, Kemis jam 10 énjing sareng dina ad-hoc Rebo sonten (sapertos diémbarkeun) (UTC) urang ngajalankeun rapat dukungan virtual via Zoom. Éta bébas, captioned katutup jeung dulur wilujeng sumping. Ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun ngobrol sareng pasien sanés, panyawat sareng staf NAC.

Pangrojong peer mangrupikeun alat anu teu ternilai nalika anjeun didiagnosis ku panyakit anu jarang sapertos aspergillosis. Éta tiasa ngabantosan anjeun sadar yén anjeun henteu nyalira sareng nyayogikeun lingkungan pamahaman pikeun ngémutan parasaan sareng masalah. Seueur pasien ngahadiran rapat urang anu parantos lami hirup sareng panyakit, sareng aranjeunna sering ngabagi pangalaman sareng tip pribadi pikeun hirup sareng aspergillosis.

Naha henteu sumping sareng gabung kami liwat tautan di handap ieu:

https://us02web.zoom.us/j/405765043

Kodeu aksés sayogi ti grup Telegram atanapi Facebook kami.

Upami anjeun henteu wawuh sareng Zoom, pidéo di handap ieu bakal nungtun anjeun dina prosésna.

 

 

Hoyong terang langkung seueur ngeunaan naon aspergillosis? Pencét Ieuh kanggo inpormasi lengkep.

Panungtungan diropéa dina Nopémber 30, 2022 ku admin