ISHAM Award pikeun Prof Malcolm Richardson

singgetan

Panghargaan Layanan Dibédakeun ISHAM pikeun Prof Malcolm Richardson.

Diadegkeun dina 1954, International Society for Human and Animal Mycology (ISHAM) nyaéta hiji organisasi sadunya badag nu ngagambarkeun tur ngarojong sagala dokter jeung peneliti nu boga minat Médis Mycology - nu ngawengku aspergillosis ogé sagala kasakit jamur.

Panyakit jamur umumna henteu dipasihan perhatian anu pantes ti otoritas médis janten penting pisan yén diagnostik sareng panalungtikan dirojong sacara internasional, khususna dimana palayanan kaséhatan, ku kituna padamelan ISHAM hususna berharga.

 

Kontribusi anu ageung tina spesialis diagnostik mikologi médis sareng tilas Diréktur Mycology Rujukan Center Manchester Prof Malcolm Richardson kana karya ISHAM geus dipikawanoh di konferensi ISHAM panganyarna di New Delhi, Séptémber 2022.

Terakhir Diénggalan tanggal 28 Séptémber 2022 ku admin