Nyanyi pikeun kaséhatan paru-paru

Kontrol napas anu dipikabutuh pikeun nyanyi ogé tiasa ngabantosan jalma anu ngagaduhan panyakit paru-paru ngambekan langkung saé sareng tiasa ngabantosan ngangkat mood ogé anu penting pisan pikeun kaséhatan sareng kualitas kahirupan urang.

Hoyong nyobian nyanyi terapi?

Anjeun bisa jadi untung jeung manggihan a grup kaséhatan paru lokal, kumaha oge, anjeun teu kudu ninggalkeun imah anjeun pikeun kauntungan (sesi dijalankeun dina Zoom), AND anjeun teu kudu jadi sabar boh salaku grup oge kabuka pikeun carers.

Amal Asma & Kaséhatan Lung parantos nyebarkeun halaman anu masihan sababaraha inpormasi anu mangpaat ngeunaan kumaha anjeun tiasa manggihan grup nyanyi di wewengkon Anjeun.

Terakhir Diupdate tanggal 24 Méi 2022 ku admin

Leave a Reply