Monitoring obat terapeutik (TDM)

Pemantauan obat terapeutik (TDM) mangrupikeun cabang kimia klinis sareng farmakologi klinis anu khusus dina pangukuran tingkat pangobatan dina getih. Fokus utamina nyaéta kana ubar-ubaran kalayan rentang terapi anu sempit, nyaéta ubar anu gampang di handapeun- atanapi ...
Skip to eusi