Ngajaga Saé

mojang mesem di sawah kalayan jempol - ieu téh bagian ngajaga ogé ramatloka

Aspergillosis mangrupikeun kaayaan anu rumit sareng tiasa sesah terang kumaha tetep séhat sabisa-gancang, nalika ngatur panyakit anjeun. Bagian anu paling penting dina pengobatan anjeun nyaéta pangobatan sareng saran anu dipasihkeun ku dokter sareng tim perawatan anjeun, sareng ieu henteu tiasa aman diganti ku pangobatan atanapi suplemén anu dibeli online. Nanging, kelompok dukungan kami ogé dipak ku diskusi anu meriah ngeunaan naon anu tiasa dilakukeun ku pasien sareng pangobatan pikeun ngahindarkeun sumber Aspergillus spora, ngagampangkeun gejala, sareng kéngingkeun mangpaat tina kahirupan.

Pasién sorangan tiasa nyumbang kana ngokolakeun panyakitna sorangan. Jalma kalawan bentuk alérgi kasakit bakal nyaho yén Ngahindarkeun sumber tina Aspergillus spora penting; ieu tiasa dipendakan di sababaraha tempat anu teu kaduga (misalna bantal dina ranjang anjeun tiasa janten sumber spora jamur). Dina bagian Ngajaga Sumur tina ramatloka ieu kami geus dikumpulkeun informasi dina loba masalah anu penderita aspergillosis bisa sapatemon, sarta tips tentang kumaha carana ngatur / ngahindarkeun ieu.

Terakhir Diénggalan tanggal 16 Désémber 2021 ku Lauren Amphlett