Naha jalma anu ngagaduhan panyakit kronis ngarasa capé pisan?

 
Seuseueurna jalma anu ngagaduhan panyakit kronis bakal terang teuing kumaha capéna aranjeunna karasaeun. Kacapean mangrupakeun gejala nonjol sarta debilitating of aspergillosis jeung panalungtikan panganyarna geus dimimitian pikeun nembongkeun naha ieu téh.
 
Kami sering ditaroskeun naha jalma anu ngagaduhan aspergillosis karasa capé pisan sareng dugi ka ayeuna jawaban anu biasa urang nyaéta yén nalika sistem imun anjeun kerja keras, anjeun bakal bosen sapertos upami anjeun ngajalankeun hiji atanapi dua km dina dinten éta - usaha anu diperyogikeun sami. jeung anjeun exhausted.
Panaliti anyar masihan urang gambaran anu rada béda. Nalika awak anjeun ngaréspon kana inféksi, salah sahiji hal anu tiasa dilakukeun ku sistem imun anjeun nyaéta langsung nempatkeun anjeun bobo pikeun ngabantosan anjeun pulih!
 
Molekul disebut sitokin dihasilkeun salaku respon kana peradangan (misalna inféksi) jeung salah sahiji fungsi maranéhanana nyaéta pikeun merangsang drowsiness jeung sare. Satuluyna sakali saré, sistem imun anjeun bener-bener bakal ngerjakeun inféksi - museurkeun tanaga anjeun pikeun ngalawan inféksi, sareng ngamajukeun muriang.
 
Henteu kedah disebatkeun, saurna upami anjeun henteu bobo saé sistem ieu moal jalan sakumaha anu tiasa, sareng kakurangan sare jangka panjang tiasa ngamajukeun gangguan émosional sapertos déprési bahkan ngirangan efektivitas vaksin!
Catet ogé yén sistem imun urang nangtung di antara urang sareng sababaraha jinis kanker, janten bobo anu saé penting pisan pikeun kaséhatan urang ku cara anu langkung seueur tibatan anu anjeun pikirkeun.
Tautan wéb ieu parantos lami ayeuna tapi ngajelaskeun dasarna ngan saukur https://www.nature.com/articles/nri1369
 
Janten - nalika capé sareng tunduh kamungkinan yén sistem imun anjeun nyarioskeun anjeun sare, atanapi pastikeun anjeun bobo wengi éta!
 

Kami sadar yén sababaraha pangobatan ngajantenkeun bobo anu saé / teu mungkin dina waktos-waktos sareng kahariwang ogé maénkeun peranna. Upami anjeun nyebatkeun ieu ka dokter anjeun, anjeun tiasa nampi rujukan ka salah sahiji seueur klinik Saré NHS di Inggris anu tiasa ngabantosan masalah sareng bobo / tetep sare. https://www.nhs.uk/…/Sleep-Medicine/LocationSearch/1888

Petunjuk sareng tip pikeun bobo anu saé

Petunjuk sareng tip ngeunaan cara ngatur dampak psikologis kacapean

Terakhir Diénggalan tanggal 6 Désémber 2022 ku admin