Manggihan rojongan

Hasil gambar pikeun rojongan

Diagnosis anyar aspergillosis tiasa ngajantenkeun anjeun sieun sareng terasing. Anjeun panginten gaduh seueur patarosan sareng teu cekap waktos sareng konsultan anjeun pikeun ngajawab sadayana. Sakumaha waktosna, anjeun panginten tiasa ngahibur ngobrol sareng pasien sanés anu 'meunangna' tinimbang ngan ukur ngandelkeun mitra, réréncangan sareng kulawarga.

Urang ngatur grup rojongan peer dina format béda pikeun nyocogkeun ka jalma kalawan kaperluan béda:

Rapat Zoom mingguan

Kami ngadamel telepon telepon pidéo mingguan sareng sakitar 4-8 pasien sareng anggota staf NAC unggal minggu. Anjeun tiasa nganggo komputer / laptop atanapi telepon / tablet pikeun ngiluan telepon pidéo. Rapat ieu lumangsung ti 10:00-11:00 GMT unggal Kemis (UHT+1 dina usum panas). Nanging, salami pandémik COVID-19 rapat ieu dilaksanakeun unggal dinten. Ngahiji sareng Kami!

Pikeun nampi panginget téks nalika unggal rapat caket, kirimkeun nomer telepon sélulér anjeun (NB ieu henteu beroperasi di AS) ka admin@aspergillus.org.uk.

Blog Pasien sareng Perawat

Wewengkon pikeun pasien sareng piaraan ngalebetkeun tulisan blog sareng berinteraksi sareng anu sanés dina komunitas aspergillosis.

Grup Facebook

urang Aspergillosis Rojongan Grup Facebook boga leuwih 2600 anggota sarta mangrupakeun tempat anu aman papanggih jeung ngobrol jeung jalma séjén kalawan aspergillosis.
Urang ogé boga grup Facebook pikeun carers, babaturan jeung kulawarga jalma anu kapangaruhan ku panyakit - gabung di dieu
Pikeun milarian grup régional sareng internasional, milarian 'aspergillosis' dina Facebook.

Grup Telegram

Telegram sayogi diunduh di sadaya toko App pikeun telepon sareng tablet, sareng aya ogé versi pikeun komputer desktop. https://telegram.org/
Upami Anjeun gaduh CPA atanapi ABPA meunang sorangan akun bébas dina Telegram (kacida swasta, kacida rahasia), pesen Lauren_NAC atanapi Graham_NAC sarta ménta pikeun ditambahkeun kana grup CPA atawa ABPA.

Unak sabar

Kumpulan carita, biasana dicaritakeun ku pasien sorangan atanapi anu ngurusna. 

Rojongan pikeun Carers

Pitulung jeung saran pikeun carers pasien aspergillosis.

FIT Q & A Forum

Forum Q&A pikeun pasien naroskeun patarosan sareng saling berinteraksi.

Entitlement Kauntungan Cacad Inggris

Inpormasi sareng naséhat ngeunaan hak-hak kauntungan cacad Inggris.

Pasén NAC sarta Rapat Carer

Inpormasi ngeunaan rapat bulanan Pasén sareng Perawat NAC.

Rapat Rojongan Lokal

Inpormasi ngeunaan rapat dukungan lokal di Inggris, sareng di nagara-nagara sanés.

Tungtung Hirup

Rojongan sareng naséhat pikeun ngadamel rencana akhir kahirupan.

Panungtungan diropéa dina Nopémber 30, 2022 ku admin