Ngeunaan CARES

Situs wéb Aspergillosis Patients and Carers diédit sareng dijaga ku NHS Puseur Aspergillosis Nasional (NAC) CARES tim.

Pusat Aspergillosis Nasional mangrupikeun NHS jasa commissioned kacida husus anu ngahususkeun dina diagnosis sareng manajemén aspergillosis kronis, inféksi serius mangaruhan lolobana bayah disababkeun ku spésiés patogén jamur Aspergillus - lolobana A. fumigatus tapi ogé sababaraha spésiés séjén.

Pusat Aspergillosis Nasional mangrupikeun jasa NHS nasional sareng urang ningali pasien ti sadaya nagara Inggris. Tim CARES (Ckomunitas Awareness Rmilarian Ependidikan Support) diwangun ku:

Dr Graham Atherton PhD (Tim Lead) Universitas Manchester NHS Yayasan Amanah (MFT) jeung Universitas Manchester

Dr Beth Bradshaw PhD (Diagnostik & Pamimpin Panalungtikan)

Lauren Amphlett (Pamimpin Média Sosial)

Chris Harris (Manajer NAC)

Graham Atherton

Dr Graham Atherton

CATETAN: Situs web Pasien sareng Perawat Aspergillosis diwangun dina 2018 ku Megan Bridgeland kalayan waragad ti Inféksi jamur Amanah.

Terakhir Diénggalan tanggal 29 Januari 2021 ku Graham