Pituduh kasar pikeun suplemén dahareun kaséhatan

Artikel mimitina ditulis pikeun Hippocratic Post ku Nigel Denby

Aya puluhan suplemén anu sayogi ti toko dahareun kaséhatan, apoték, supermarkét, Internét sareng pesenan surat. Sadayana tiasa dibeli tanpa naséhat médis. Ieu sigana endah mun anjeun nganggap yén suplemén tangtu bisa ngabahayakeun lamun dicokot kaleuleuwihan, batur berinteraksi parah jeung ubar prescribed, atawa bisa kapangaruhan lamun dicokot kalayan inuman kawas kopi. Aya waktos nalika disarankeun pikeun nambihan bahkan diet anu pangsaéna. Contona, dosis poean 400mg asam folat pikeun awéwé anu ngarencanakeun kakandungan.

Janten kumaha anjeun terang naon anu kedah dicandak sareng iraha? Naha anjeun tiasa ngabuang artos atanapi langkung parah ngabahayakeun kaséhatan anjeun? Ieu pituduh pikeun kajelasan.

" Maca deui

Jamu umum sareng kagunaanana

Tulisan ieu mimitina ditulis pikeun Hippocratic Post.

Punten dicatet yén kami henteu nyarankeun yén ubar naon waé anu didaptarkeun di dieu bakal dianggo pikeun sagala rupa aspergillosis.

Herbalisme mangrupikeun bentuk ubar kuno. Herbal jeung tutuwuhan bisa dipaké pikeun ngubaran rupa-rupa kaayaan mimitian ti kaduruk, ka borok, flatulence, radang tenggorokan, insomnia jeung psoriasis. Ieu sababaraha bumbu umum sareng kagunaanana. Entong nyandak suplemén herbal upami anjeun nuju nginum obat tanpa parios heula ka dokter anjeun.

" Maca deui