Puseur Aspergillosis Nasional (NAC) rapat Rojongan Pasén & Perawat: Juli 2021

Rapat pangrojong kami henteu resmi sareng dirancang pikeun nyayogikeun pamilon ngobrol, naroskeun patarosan sareng ngadangukeun sababaraha pendapat ahli ngeunaan rupa-rupa mata pelajaran anu aya hubunganana sareng aspergillosis dina sababaraha cara - anjeun ogé tiasa naroskeun patarosan. Teu aya anu kedah angkat tanpa patarosan na gaduh jawaban ti tim NAC.

Bulan ieu urang ngobrol ti grup Infeksi Jamur Universitas Manchester & Manchester (MFIG) panalungtik Jorge Amich Elias ngeunaan panalungtikanana ngeunaan cara-cara anyar pikeun ngubaran aspergillosis - anu ieu ogé ngagaduhan pangobatan anu siap dianggo!

Tingali pidéo lengkep di dieu

Urang ogé kungsi ngobrol informatif dina subyek penting tina Surat kuasa ti anggota tim NAC Lauren Amphlett.

Tempo hiji kumpulan rapat urang balik deui sababaraha taun di dieu

Pusat Aspergillosis Nasional (NAC) Rapat Rojongan Pasén & Perawat: Juni 2021

Rapat pangrojong kami henteu resmi sareng dirancang pikeun nyayogikeun pamilon ngobrol, naroskeun patarosan sareng ngadangukeun sababaraha pendapat ahli ngeunaan rupa-rupa mata pelajaran anu aya hubunganana sareng aspergillosis dina sababaraha cara - anjeun ogé tiasa naroskeun patarosan. Teu aya anu kedah angkat tanpa patarosan na gaduh jawaban ti tim NAC.

Bulan ieu kami ngobrol ti National Aspergillosis Center Team's Graham Atherton kalayan pembaruan ngeunaan pandémik COVID sareng implikasina pikeun penderita aspergillosis di Inggris, Beth Bradshaw tina NAC nyarioskeun ngeunaan tés fungsi paru-paru sareng Chris Harris masihan kami latihan mingguan salami 10 mnt. .

Tingali pidéo lengkep di dieu

Tempo hiji kumpulan rapat urang balik deui sababaraha taun di dieu

Ngarékam Obrolan Ngatur Sesak napas ayeuna sayogi!

Ngarékam ti 15 April 2021, nalika ahli fisioterapis spesialis kami Phil Langridge nyarioskeun ka pasien aspergillosis sareng kelompok anu ngadukung para wali ngeunaan sesak napas.

—–Eusi vidéo—-

  • 00:00 intro
  • 01:05 Harti sesak napas
  • 03:19 Nalika milarian bantosan (Jaringan kaamanan)
  • 04:09 Nyababkeun sesak napas
  • 06:53 Hal-hal anu tiasa dilakukeun pikeun ngabantosan sesak napas
  • 17:19 Téhnik pikeun mantuan kalawan breathlessness - Mékanika
  • 21:44 Téhnik pikeun mantuan kalawan breathlessness - Posisi pikeun recovery
  • 24:09 Téhnik pikeun mantuan kalawan breathlessness - Timing
  • 29:27 Téhnik pikeun mantuan kalawan breathlessness - salempang
  • 32:09 Téhnik pikeun mantuan kalawan breathlessness - lianna
  • 41:04 Candak titik home
  • 43:16 Tanya jawab

Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan ngatur sesak napas Ieuh.

The British Lung Foundation gaduh seueur inpormasi ngeunaan sesak napas Ieuh. 

Rapat Pasien Nopémber 2018

tanggalJelema nu ngomonggelar
November 2018 Findra Setianingrum Peran ngawaskeun tingkat Aspergillus Ig G dina pasien CPA kalayan bedah
Megan Bridgeland Ngabantosan kami ngembangkeun halaman wéb pasien énggal
Graham Atherton Ngabantosan kami milarian angkét QoL énggal
Pencét di dieu pikeun ningali rapat/versi alternatip/ngarékam Facebook

Sumber daya anu disebatkeun:

http://www.nacpatients.org.uk (Situs web pasien heubeul)

https://www.aspergillosis.org (Website pasien anyar dina pangwangunan)

1 2 3 ... 20