Inféksi jamur Amanah

The Fungal Infection Trust (FIT) parantos ngadukung Pusat Aspergillosis Nasional mangtaun-taun, ngamungkinkeun seueur situs wéb dukungan pasien sareng grup dukungan pikeun ngajalankeun lancar.
Upami anjeun nampi dukungan ti Pusat Aspergillosis Nasional sareng sumber dayana, punten bantosan FIT ngadukung kami ku nyumbangkeun.

FIT mangrupikeun amal UK leutik anu dijalankeun ku sukarelawan anu ngaminimalkeun biaya supados langkung ti 95% sadaya sumbangan janten dukungan pikeun jalma anu ngagaduhan aspergillosis.

Nyumbangkeun ka FIT