Inféksi jamur Amanah

The Fungal Infection Trust (FIT) parantos ngadukung Pusat Aspergillosis Nasional mangtaun-taun, ngamungkinkeun seueur situs wéb dukungan pasien sareng grup dukungan pikeun ngajalankeun lancar.
Upami anjeun nampi dukungan ti Pusat Aspergillosis Nasional sareng sumber dayana, punten bantosan FIT ngadukung kami ku nyumbangkeun.

FIT mangrupikeun amal UK leutik anu dijalankeun ku sukarelawan anu ngaminimalkeun biaya supados langkung ti 95% sadaya sumbangan janten dukungan pikeun jalma anu ngagaduhan aspergillosis.

Nyumbangkeun ka FIT

Nyanyi pikeun kaséhatan paru-paru

Kontrol napas anu dipikabutuh pikeun nyanyi ogé tiasa ngabantosan jalma anu ngagaduhan panyakit paru-paru ngambekan langkung saé sareng tiasa ngabantosan ngangkat mood ogé anu penting pisan pikeun kaséhatan sareng kualitas kahirupan urang.

Hoyong nyobian nyanyi terapi?

Anjeun bisa jadi untung jeung manggihan a grup kaséhatan paru lokal, kumaha oge, anjeun teu kudu ninggalkeun imah anjeun pikeun kauntungan (sesi dijalankeun dina Zoom), AND anjeun teu kudu jadi sabar boh salaku grup oge kabuka pikeun carers.

Amal Asma & Kaséhatan Lung parantos nyebarkeun halaman anu masihan sababaraha inpormasi anu mangpaat ngeunaan kumaha anjeun tiasa manggihan grup nyanyi di wewengkon Anjeun.

NAC Physio Mairead ngajalankeun Marathon Manchester pikeun Amanah Infeksi Jamur

Salah sahiji ahli fisioterapi spesialis kami Mairead Hughes ngajalankeun Marathon Manchester Minggu kamari pikeun ngadukung Fungal Infection Trust (FIT). Kapercayaan Infeksi Jamur ngadukung Pusat Aspergillosis Nasional ku sababaraha cara - sahenteuna nyayogikeun dukungan supados urang tiasa ngajalankeun situs wéb dukungan pasien sareng grup dukungan Facebook ieu anu hartosna pisan pikeun rébuan pasien sareng wali di sakuliah NHS sareng dunya saluareun.
Salaku tétéla dukungan Mairead ogé disebut kana aksi salaku 21 mil kana ngajalankeun nya manehna eureun pikeun masihan bantuan médis ka sasama runner. reureuh ngarugikeun dirina 45 menit dina waktu ahir nya éta ngan leuwih 6 jam - masih endah pisan usaha Kuring yakin anjeun bakal satuju.
Urang sadaya reueus ka anjeun Mairead sareng panginten dina dinten anjeun bakal ngarobih tanda 6 jam éta?
Upami aya anu hoyong nyumbang kana penggalangan dana Mairead tina Fungal Infection Trust mangga angkat ka https://www.justgiving.com/fundraising/mairead-hughes4
Hatur nuhun pisan

Poé Aspergillosis Dunya (WAD2022) Seminar Series

Dina 1 Pébruari, Pusat Aspergillosis Nasional, Manchester, Inggris ngayakeun séri seminar anu ditampi sacara positip pisan ngajelaskeun naon aspergillosis, saha anu dipikaresep bakal nampi, kumaha urang ngadeteksi sareng naon anu urang laksanakeun pikeun ngubaranana - sadayana dipasihkeun ku konsultan spesialis NAC. , apoteker spesialis, élmuwan klinis diagnostik, ahli fisioterapi, tim perawat anu saé sareng seueur deui.

Kami ogé ngagaduhan presentasi ti tim panaliti Manchester, pusat panalitian Exeter sareng kecap ti European Lung Foundation ngeunaan kumaha pasién & carers ogé tiasa maénkeun bagian dina panalungtikan ogé.

Pikeun ngadangukeun rekaman video sadaya seminar buka https://www.aspergillosisday.org/WAD2022/national-aspergillosis-centre-seminar-series/

Poé Aspergillosis Dunya 2022 (WAD2022)

1 Pébruari mangrupikeun Poé Aspergillosis Sedunia (WAD2022) salami lima taun, unggal taun nyobian ningkatkeun kasadaran panyakit anu disababkeun ku aspergillus (tingali WorldAspergillosisDay.org pikeun detil lengkep).

Taun ieu sabagean kusabab larangan COVID, Pusat Aspergillosis Nasional Inggris di Manchester ngayakeun dinten seminar pondok online dina Zoom. Anjeun tiasa mendakan program di handap ieu:

Ngadaptar pikeun acara di dieu

program

10:00 - Wilujeng sumping

jasa husus di National Aspergillosis Center (NAC), Manchester

10:10 - Kumaha janten Pusat Aspergillosis Nasional.

Chris Harris, Manajer NAC

10:25 - Saha anu kaserang aspergillosis?

Caroline Baxter, kalungguhan klinis NAC

10:40 - Kumaha urang ngadeteksi aspergillosis?

Riina Richardson, MRCM (diagnostik)

10:55 - Kumaha urang ngubaran aspergillosis?

Chris Kosmidis, Konsultan NAC

11:10 - Naha ubar antijamur pajeulit dianggo?

Fiona Lynch, Spesialis Apoteker

11.25 - Meunangkeun perlakuan ka saha waé anu peryogi.

Liz Wilson, palayanan terapi antimikrobial parenteral (OPAT).

11:40 - 12:10 - Ngabantosan pasien hirup kalayan aspergillosis.

Phil Langridge, Spesialis Fisioterapis Aspergillosis & Jenny White, Perawat Spesialis Aspergillosis

12:10 - Istirahat Dahar beurang

13:00 - Carita Pasén: Hirup sareng aspergillosis

Runtuyan carita ti opat pasien, dimana aranjeunna ngabahas diagnosis, dampak sareng manajemén. Dituturkeun ku panel dimana aranjeunna nyandak patarosan

14:00 - panalungtikan MFIG di Manchester

Angela Brennan

14:30 - MRC Center pikeun Mycology Médis, Exeter

15:00 - Yayasan Lung Éropa

Ngajengkeun pikeun pasien, ngalibetkeun pasien dina panalungtikan di sakuliah Éropah

15:30 - tim NAC CARES

1 2 3 ... 5