Pusat Rujukan Mycology Diréktur Manchester (pensiunan) Prof Malcolm Richardson Ngahormatan

Prof Malcolm Richardson janten Présidén BSMM

Prof Malcolm Richardson

The British Society for Medical Myology (BSMM) gaduh sajarah anu panjang sareng dibédakeun dina kamajuan pendidikan sareng promosi panalungtikan dina sadaya cabang mikologi médis sareng Pangajaran sarta Palatihan Atikan salami 69 taun ka pengker (www.bsmm.org), janten mangrupikeun kahormatan pisan mun kapilih jadi Presidenna. Prof Richardson nuturkeun daptar sasama ahli mikologi médis anu parantos janten Présidén BSMM ti saprak 1964.

 

Professor Malcolm Richardson ngawangun sarta ngajalankeun laboratorium mycology kacida husus di Mycology Rujukan Center Manchester saprak ngadegna babarengan jeung Puseur Aspergillosis Nasional di Universitas Manchester NHS FT taun 2009 nepi ka pangsiun na di 2020, sarta masih ngawula puseur salaku Konsultan Ilmuwan Klinis na di Médis Mycology. Anjeunna boga daptar éksténsif publikasi, posisi jeung prestasi - fatawa leuwih rinci klik di dieu.

 

Prof Richardson commented "Kuring ngarasa pisan ngahormatan bisa kapilih jadi Presiden, geus jadi anggota BSMM salila 50 taun", sarta utamana pas yén Présidén datang ka Manchester salaku rapat ilmiah taunan BSMM bakal lumangsung di kota. di Méi 2023.

 

 

Pangobatan Éndah: Ngamankeun pertahanan alami awak anjeun

Kami nyangka yén jalma anu ngagaduhan aspergillosis kronis tiasa gaduh sakedik bédana dina sistem imunna dibandingkeun sareng jalma anu sigana henteu rentan ka aspergillosis. Salah sahiji cara urang tiasa ngabantosan pasien ngalawan aspergillosis tiasa ogé milarian cara pikeun nyaluyukeun atanapi bahkan ngabenerkeun bédana imun anu nyababkeun kerentanan éta sareng buku ieu nyarioskeun ngeunaan paningkatan pangaweruh sareng kakuatan urang pikeun ngalakukeun éta dina seueur panyakit sanés. Téhnik anu sami tiasa dianggo pikeun ngabantosan jalma anu gering engapan 'sapertos aspergillosis - saleresna aranjeunna parantos sapertos saha waé anu dipasihan Xolair pikeun ngubaran ABPA.

" Maca deui

Tetep Aktif Tetep Ngora

Tulisan Hippocratic Post ieu ditujukeun ka sepuh sareng tangtos seueur urang anu henteu langkung ngora! Kami parantos netepkeun yén saha waé jalma anu ngagaduhan aspergillosis pulmonal tiasa maénkeun bagian dina ngajaga fungsi paru-paru jangka panjang ku tetep aktip sareng ngalakukeun sababaraha latihan unggal dinten - 15 menit tina latihan naon waé anu anjeun tiasa ngatur unggal dintenna mangrupikeun pituduh pangropéa anu saé tapi konsultasi ka dokter anjeun pikeun naséhat khusus.

" Maca deui
1 2 3 ... 9