COVID-19 sareng Panyakit Paru-paru

The European Lung Foundation has produced a useful Q and A session, to answer all of your questions about COVID-19 and existing lung conditions: https://www.europeanlung.org/covid-19/covid-19-information-and-resources/covid-19-info There is also a series of videos...

Update 23 Juni: Pamaréntah Inggris (via Cheshire CCG) hidayah pikeun penderita di Inggris anu shielding

Pamaréntah Inggris parantos netepkeun peta jalan pikeun anu klinis pisan rentan dina masa depan program pelindung. Pikeun ayeuna, pituduhna tetep sami - cicing di bumi sareng ngan ukur angkat ka luar pikeun olahraga atanapi nyéépkeun waktos di luar sareng anggota kulawarga anjeun, ...
Skip to eusi