Berita COVID-19

Aplikasi COVID-19 henteu dianggo deui Aplikasi NHS COVID-19, anu ngingetkeun kontak caket tina kasus positip sareng nyayogikeun naséhat kaséhatan panganyarna ngeunaan virus, ditutup dina 27 April 2023. Sapanjang taun katukang, kasuksésan program vaksinasi. , ngaronjat aksés ka...

Masker Kahariwang

Pamakéan masker masih mangrupikeun bagian penting tina cara urang ngajaga diri sareng batur tina inféksi COVID-19 sareng bakal tetep kitu pikeun sababaraha waktos. Nganggo masker pameunteu di tempat umum mangrupikeun hal anu diwajibkeun ku pamaréntah ayeuna. Kanggo sabagéan ageung jalma anu ...

Jinis Vaksin

Vaksin. Hal anu paling, upami henteu sadayana urang, wawuh. MMR (Campak, Gondong & Rubella), TB (Tuberkulosis), Cacar, Cacar Hayam, sareng vaksin HPV (Human Papillomavirus) sareng Covid-19 anu langkung énggal mangrupikeun sababaraha tina seueur anu sayogi pikeun ngajagaan urang tina ...
Skip to eusi