Kasadaran jeung fundraising

Upami anjeun atanapi anu dipikacinta kapangaruhan ku aspergillosis, aya seueur cara pikeun ngabantosan kasadaran sareng nyumbang kana panalungtikan sareng pendidikan kana panyakit serius ieu.

Poé Aspergillosis Dunya diluncurkeun dina 2018 pas sareng konperénsi Advances Against Aspergillosis di Lisbon. Kami ngayakeun rapat pasien khusus dina 1 Pébruari kalayan téma 'Murus Perawat', sareng nyetél khusus. grup Facebook carers dimana babaturan sareng kulawarga pasien tiasa ngabagi dukungan sareng saran.

nu Aspergillosis Amanah nyaéta grup advokasi anu dipingpin ku komunitas pasien sareng pengasuh, anu tujuanana pikeun ningkatkeun kasadaran kana kaayaan éta. Éta sanés amal anu kadaptar, tapi aranjeunna ngalaksanakeun penggalangan dana ngalangkungan Amanah Infeksi Jamur.

nu Inféksi jamur Amanah mangrupikeun amal kadaptar anu ngalaksanakeun dana dana sareng mayar kanggo panalungtikan sareng pendidikan. Éta nyumbang kana padamelan tim komunikasi anu ngajalankeun halaman wéb ieu ogé:

Tambih deui:

  • Aspergillus & Aspergillosis - arsip komprehensif ngeunaan sadayana anu kedah terang ngeunaan aspergillosis sareng jamur anu nyababkeun éta, ditujukeun ka para ilmuwan sareng dokter.
  • KAHIRUPAN Di sakuliah dunya - sumber pendidikan ngeunaan inféksi jamur anu ditujukeun ka dokter di sakumna dunya
  • GAFFI - advokasi anu ditujukeun ka pamaréntah sareng organisasi kaséhatan, ngusahakeun diagnosis sareng perawatan ka saha waé anu peryogina
  • Microfungi.net - kursus online gratis pikeun diajar mikroskop sareng histopatologi pikeun ngadiagnosa inféksi jamur

Terakhir Diénggalan tanggal 31 Januari 2019 ku Megan