Kartu salam

Kami nawiskeun sajumlah kartu buatan tangan pikeun dijual pikeun ngabantosan Inféksi jamur Amanah. Dijieun ku sukarelawan pasien, kami nyuhunkeun sumbangan masing-masing £ 1.20 atanapi £ 6 pikeun 6 kartu tina rupa-rupa desain (kaasup pos Inggris & bungkusan, sumbangan tambahan anu diperyogikeun pikeun pesenan luar negeri).

Pikeun unggal kartu 'dibeuli' 100% bakal disumbangkeun ka Amanah, jadi bungkus 6 bakal ngumpulkeun £ 6 tambah sagala bantuan kado (UK wungkul).

Ilustrasi anu disayogikeun di dieu nyaéta pikeun masihan gambaran ngeunaan jinis kartu anu anjeun pikahoyong. Ieu sadayana buatan tangan sareng bahan anu disumbangkeun, janten bakal aya béda dina desain tapi henteu dina kualitas.

Nalika mesen, punten nyatakeun naha éta kanggo Ulang Tahun (lalaki atanapi awéwé), Natal, Poé Indung, Paskah - atanapi saleresna seueur subjek kalebet:

  • Wilujeng taun énggal
  • Dina Poé Ngaran Orok Anjeun
  • senang Lebaran
  • Padamelan énggal
  • Wilujeng Pangsiun
  • Geura cageur/Geura Secangkir Teh
  • kalulusan
  • Janten Valentine abdi
  • Imah Anyar
  • Wilujeng tepang taun kalayan cinta
  • Wilujeng (kawinan)

nyusun

Kirim pesen anjeun ka jill_fairweather23@yahoo.com nyarioskeun naon anu anjeun pikahoyong sareng alamat pos lengkep anjeun teras kirimkeun tutulung via Virgin Duit Méré. Sakali kami geus diverifikasi resi dana kartu bakal dikirim kaluar.

Terakhir Diénggalan tanggal 21 Pébruari 2019 ku Megan