Inféksi jamur Amanah

The Fungal Inféksi Amanah mangrupakeun amal teu-pikeun-kauntungan leutik dumasar di Inggris

ngepas finansial ngarojong karya dilumangsungkeun ku National Aspergillosis Center kaasup ramatloka ieu sarta grup rojongan NAC Facebook jeung Manchester Fungal Infeksi Grup (MFIG) sarta aranjeunna nyadiakeun rojongan sakuliah dunya pikeun panalungtikan grup nalungtik aspergillosis.

Upami anjeun hoyong ngadukung panalungtikan sareng dukungan aspergillosis, mangga anggap nyumbang ka Amanah Infeksi Jamur.

Gambar ieu ngagaduhan atribut alt kosong; Ngaran koropakna nyaéta FITlogoforprintfinalvlarg2-1-1-e1450371695770.png

Tujuan Amanah nyaéta kieu:

  • Pikeun ngamajukeun pendidikan, khususna di kalangan dokter sareng ilmuwan ngeunaan mikologi, panyakit jamur, toksikologi jamur sareng panyakit mikroba sacara umum.
  • Pikeun ngamajukeun sareng nyebarkeun panalungtikan dina sagala aspek mikologi, panyakit jamur, toksikologi jamur sareng panyakit mikroba (sakabeh mahluk hirup).
  • Umumna pikeun ngarojong panalungtikan dasar ngeunaan fungi jeung kasakit jamur, ngalatih élmuwan kana mikologi jeung disiplin patali.

Anu jadi sabab utama inféksi serius sareng maotna nyaéta kurangna kaahlian anu diperyogikeun pikeun akurat sareng gancang ngadiagnosa seueur inféksi jamur parah. Biaya perawatan turun, urang tiasa ningkatkeun kaayaan ieu tapi kasadaran sering goréng. The Fungal Infection Trust boga tujuan pikeun nyadiakeun bantuan praktis ka professional médis nyanghareupan tugas diagnosing inféksi ieu jeung sumber pikeun panalungtikan pikeun ngaronjatkeun diagnostics.

FIT parantos lami ngabantosan jalma-jalma anu kaserang aspergillosis, inféksi anu jarang di urang anu ngagaduhan sistem imun anu séhat tapi beuki sering dipendakan dina jalma anu ngagaduhan kekebalan cacad (contona saatos operasi cangkok) atanapi paru-paru anu ruksak (misalna jalma anu ngagaduhan fibrosis kista atanapi saha waé. parantos ngagaduhan tuberkulosis atanapi asma parna - sareng nembé mendakan anu ngagaduhan COVID-19 sareng 'flu!).

Pencét di dieu pikeun inpormasi ngeunaan cara ngadamel sumbangan ka FIT 

Terakhir Diénggalan tanggal 5 Juli 2022 ku Graham