Imah beueus

gambar némbongkeun kapang dina windowsill imah beueus

Ditampi sacara lega yén bumi beueus goréng pikeun kaséhatan, sareng khususna bahaya pikeun jalma anu ngagaduhan panyakit pernapasan, sapertos aspergillosis. Dina bagian ieu ngeunaan Damp Homes, urang ngaliwat bahaya kaséhatan khusus anu tiasa ditimbulkeun ku kaayaan beueus sareng kapang, sareng cara nyegah beueus di bumi anjeun:

Panungtungan diropéa dina Nopémber 6, 2019 ku Megan