Palayanan Kaséhatan professional

MIMS Diajar CPD

Pusat Aspergillosis Nasional parantos ngahiji sareng MIMS nampilkeun kursus CPD online munggaran pikeun profésional kaséhatan ngeunaan aspergillosis:

Diagnosis sareng manajemén aspergillosis

Modul CPD pikeun spesialis pernapasan ieu ngagariskeun diagnosis, jinis, sareng ngokolakeun panyakit pernapasan aspergillosis, anu hasil tina paparan ka kapang lingkungan umum. Aspergillus.

Buka kursus di dieu

Pilarian pikeun Narkoba: Interaksi Narkoba

Loba ubar resép berinteraksi lamun nyokot duanana. Kadang-kadang aranjeunna tiasa ngajantenkeun dosis efektif obat langkung luhur, ngabahayakeun efek samping sareng kadang-kadang tiasa ngirangan, ngirangan efektivitasna. The can di pangalusna nyieun perlakuan teu epektip tur di awon nyieun pikaresepeun atawa malah bahaya.

Pabrikan ubar rutin ngalampirkeun catetan pak sareng pangobatan anjeun anu ngajelaskeun seueur interaksi anu tiasa ditimbulkeun ku ubar sareng sababaraha, sapertos obat antijamur, nyababkeun seueur interaksi. Ieu ngandung harti yén ati-ati pisan diperyogikeun nalika resep ubar sapertos kitu.

Tangtosna, dokter atanapi tukang ubar anjeun mangrupikeun tempat anu munggaran anjeun kedah mariksa upami aya parobihan dina pangobatan anjeun, tapi NHS ogé ngajaga daptar lengkep sadaya interaksi anu anjeun tiasa milarian pangobatan anjeun - buka situs web NICE/BNF di dieu.

The Fungal Infection Trust ogé parantos ngawangun sareng ngajaga database interaksi anu disababkeun ku obat antijamur di antifungalinteractions.org

 

Puseur Aspergillosis Nasional: Rujukan

NAC ayeuna aya di Manchester Selatan di Rumah Sakit Wythenshawe, bagian tina Manchester University NHS Foundation Trust.

Éta mangrupikeun jasa NHS anu ditugaskeun khusus pikeun diagnosis sareng pengobatan Aspergillosis Pulmonary Kronis (CPA) sareng nampi rujukan sareng pamenta naséhat & petunjuk ti sakumna Inggris. The kriteria rujukan diwincik di dieu.

NAC ogé nyayogikeun layanan NHS pikeun bentuk aspergillosis anu sanés, kriteria rujukan disadiakeun di dieu.

Skip to eusi