Hirup kalawan aspergillosis

gambar ngagambarkeun kumaha hirup ogé kalawan aspergillosis

Panyakit kronis, sapertos aspergillosis, tiasa nungtut sacara fisik sareng mental. Kami parantos nyusun inpormasi ngeunaan gaya hirup sareng kaahlian coping anu tiasa mangpaat:

Leaflet inpormasi

Inpormasi lengkep ngeunaan topik anu penting pikeun jalma anu hirup sareng aspergillosis.

Aktip smartphone

Sajumlah aplikasi smartphone nu bisa jadi mangpaat; ti maranéhanana anu bakal nulungan jeung kahirupan sapopoe kalawan aspergillosis, pikeun kaulinan informatif ngeunaan lalawanan antibiotik.

Gaya hirup sareng kaahlian Coping

Tip sareng strategi gaya hirup pikeun ngabantosan anjeun ngatasi panyakit kronis sareng sakedik dipikanyaho:

Imah beueus

Dina bagian ieu ngeunaan Damp Homes, urang ngaliwat bahaya kaséhatan khusus anu tiasa ditimbulkeun ku kaayaan beueus sareng kapang, sareng cara nyegah beueus di bumi anjeun:

Ngajaga ogé

Inpormasi ngeunaan seueur masalah anu tiasa dipendakan ku penderita aspergillosis, sareng tip ngeunaan cara ngatur / ngahindarkeun ieu, supados tetep saé.

AZ of Aspergillosis

The Aspergillosis Amanah geus disusun hiji AZ tina sagalana nu peryogi kauninga lamun boga diagnosis aspergillosis. Ditulis ku pasien pikeun pasien, daptar ieu ngagaduhan seueur tip sareng inpormasi anu mangpaat pikeun hirup sareng panyakit:

Kumaha atuh…?

 nasihat praktis dibagikeun dina grup rojongan kami ku penderita aspergillosis séjén anu geus aya.

 

Gambar anu dianggo dina lisénsi © 2020 iStockphoto LP

Panungtungan diropéa dina Nopémber 1, 2020 ku Megan