Penggalangan dana pikeun FIT

Inféksi jamur Amanah

nu Inféksi jamur Amanah ngarojong karya dilumangsungkeun ku National Aspergillosis Center kaasup ramatloka ieu sarta grup rojongan NAC Facebook jeung Manchester jamur Infeksi Grup (MFIG) sarta aranjeunna nyadiakeun rojongan sakuliah dunya pikeun panalungtikan grup nalungtik aspergillosis.

Upami anjeun hoyong ngadukung panalungtikan sareng dukungan aspergillosis, mangga anggap nyumbang ka Amanah Infeksi Jamur.

Nyumbangkeun ka FIT

Nyumbangkeun langsung ka FIT

Inféksi jamur Amanah detil akun dina ramatloka komisi amal UK

Inféksi jamur Amanah website

Inféksi jamur Amanah prestasi

Amanah Inféksi Jamur,
PO Box 482,
Macclesfield,
Cheshire SK10 9AR
Komisi Amal Nomer 1147658

Legacies

Ninggalkeun duit ka Inféksi jamur Amanah dina wasiat anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun mastikeun anjeun émut kana padamelan urang. Jalma-jalma sering nganggo sumbangan ieu di Inggris pikeun mastikeun harta tanahna (kaasup harta, tabungan, investasi) turun di handap wates pikeun Pajak Warisan (dieusian dina 40% leuwih £ 325 000 nilai estate). Hasilna nyaéta Amanah Panaliti Jamur bakal nampi artos anjeun tibatan Pendapatan Inland.

Pangaturan ieu pangsaéna dilakukeun ku pengacara anu khusus dina widang ieu. Panggihan hiji Ieuh (UK wungkul) atawa Ieuh (AS).

Seueur amal gaduh detil anu lengkep ngeunaan naon anu kudu dilakukeun. Salah sahiji anu pangsaéna nyaéta Kanker Panalungtikan UK.

Upami anjeun nganggo CRUK, anjeun ngan ukur kedah ngarobih detilna kana FRT, sesa inpormasi ogé manglaku ka FRT sareng CRUK.

Terakhir Diénggalan tanggal 5 Juli 2022 ku Graham