Arsip Eusi Video/Audio

Ieu mangrupikeun kumpulan klip pidéo sareng program radio anu aya hubunganana sareng sagala rupa jamur! Mulai tina carita pangalaman pasien dugi ka ceramah TED - klik-klik pikeun ningali upami aya naon waé anu anjeun pikahoyong.

waktu
Fungi Eksploitasi - Mikroskop Éléktron
Lynne Boddy on Fungi
Karajaan Hidden of Fungi
Jamur Kopi Sumebar ka Uganda
Hadiah Nobel 2014; Gauge; Genetika sareng Diabetes; Poé Jamur Inggris
Jamur Ash Dieback
Awal tungtung pikeun Rice Blast Jamur?
Catherine salamet aspergillosis invasif akut
Pasén ngajelaskeun pangalaman na sareng 3 jinis ubar antijamur
Wawancara sareng pasien DW kalayan asma budak leutik sareng ABPA
Wawancara sareng pasien HM kalayan asma sareng ABPA anu ningkat kalayan amphotericin B nebulised
Wawancara pasien ABPA jangka panjang anu batuk colokan sputum ageung
Wawancara sareng pasien kalayan aspergilloma sareng aspergillosis pulmonal kronis anu ngembangkeun résistansi azole pasien MD.
Wawancara sareng pasien CPA RW ngeunaan pangobatan antijamur jangka panjang
Sababaraha épék kaséhatan tina paparan kapang
Aspergillosis pikeun Pasén Rapat, Roma 2010
Pasién ngajelaskeun hirupna kalayan aspergillosis pulmonal kronis
Aspergillosis & tés antibodi
Naon ari Aspergillosis? - Inféksi Jamur & Gejala
Push-up pikeun Aspergillosis Panalungtikan
Visi ERS: Candak Pilihan Aktif pikeun Kaséhatan anjeun
Hawa Beresih sareng Kaséhatan Paru-paru
Révolusi Panalungtikan Kaséhatan Lung & Kedokteran
Ngarancang Narkoba pikeun Ngabantosan Kahirupan Nyata
Élmu Gizi dina Pencegahan & Manajemén COPD
Visi ERS - Personalisasi Perawatan Pernafasan di Éropa
Kedokteran Translational dina Panyakit Pernafasan
Ngarambat Kabagi Kaséhatan di Éropa
Stewart Armstrong: Akun pribadi pikeun mendakan yén anjeunna ngagaduhan aspergillosis
Buka jandéla Puisi & Kedokteran
Wawancara sareng pasien CPA
David Haussler: Naon Anu Urang Diajar Tina Sequencing Génom Urang?
Kumaha ngagunakeun amphotericin nebulised
Kumaha kasehatan bakal katingali dina 2020: Komunikasi pasien
Minuhan e-Patient Dave: Kontrol manajemén panyakit anjeun
Siklus Aktif Téhnik Pernafasan
Sadinten di rumah sakit
Kéngingkeun nyeri sareng uteuk: Prof Lorimer Moseley
Naon Anu Kajadian Nalika Pasén mimpin Tim Kaséhatan?
Resep Kabagjaan Pikeun Ngaronjatkeun Kaséhatan Urang
Megatkeun Siklus Pikiran Ngagunakeun Mindfulness
Nyukcruk Kajadian Pangobatan ngarugikeun sareng Narkoba: Interaksi Narkoba
John Guto: Aspergillosis pulmonal kronis
Jacqueline: Aspergillosis pulmonal kronis
Stephen Entwistle: Aspergillosis pulmonal kronis
Nasilele Simukulva: Aspergillosis pulmonal kronis
Poé kuring bébéja yén kuring bakal maot

Terakhir Diupdate tanggal 10 Agustus 2019 ku Megan