Plugs 'n slugs

Jalma anu boga aspergillosis condong batuk colokan mucoid karakteristik mindeng lamun dibere stéroid lisan. Ieu tiasa nyandak seueur bentuk sareng bentuk sareng janten warna anu béda-béda gumantung kana naon anu dikandungna - sawaréh tiasa gaduh obyék anu teuas dina jerona, anu sanésna tiasa kandel pisan / teuas dina konsistensi umum.

Ieu tiasa janten tanda anu ngabantosan pikeun diagnosis, ku kituna urang panginten bakal mangpaat upami urang ngumpulkeun perpustakaan gambar leutik pikeun dirujuk ku dokter, anu bakal kami publikasikeun di dieu. Pasién ogé tiasa nganggo aranjeunna pikeun nunjukkeun ka dokter anjeun salaku conto tina hal anu aranjeunna ogé batuk.

Gambar geus mantuan geus disumbangkeun ku anggota Aspergillosis Nasional Rojongan grup Facebook UK.

Taroskeun kami upami anjeun gaduh conto anu anjeun hoyong kami kalebet.

Kirim gambar colokan & slugs

Kirim gambar colokan & slugs

kahiji
tukang
Ukuran unggah maksimum: 8.39 MB

Terakhir Diénggalan tanggal 18 Pébruari 2022 ku Graham