Sabar jeung Carita Career

Hasil gambar pikeun carita

Ieu kumpulan carita, utamana dicaritakeun ku penderita sorangan atawa carers maranéhanana. Sababaraha kasus anu teu biasa, hiji ku dokter sareng sababaraha aya dina mémorium tapi sadayana nawiskeun wawasan naon éta hirup sareng aspergillosis panyawat. Ieu sering mantuan pikeun sasama pasien, pasien anyar, carers sarta beuki mahasiswa médis sarta dokter. 

Éta bakal saé upami anjeun tiasa nyumbangkeun carita anjeun - éta tiasa panjang atanapi pondok sareng anjeun panginten henteu nganggap penting tapi sigana bakal aya hiji hal anu ngajantenkeun batur mikir sakedik ngeunaan naon anu bakal dilalui; Naha éta anu dijalanan ku pasién, naon anu dijalanan ku panyawat sareng kulawarga atanapi naon anu dijalanan ku pasien di klinikna.

gelar
Mike Chapman
Carita pasien ti Poé Aspergillosis Dunya
Poé kuring bébéja yén kuring bakal maot
Saha nu hayang hirup salamina? ku Elizabeth Hutton
'Kuring tetep nangtung - (ME'N ELTON!) ku Elizabeth Hutton
TIAP NAFAS ANJEUN… (Hapunten ka 'Pulisi' sareng 'Sting')
Carita kuring: Nalika kuring maot....
Ngadangukeun winners 2015 Hippocrates Prize Buka
Dangukeun Hadiah Pujangga Muda Hippocrates pikeun Puisi & Kedokteran 2015
Dangukeun sadaya sajak Hippocrates NHS anu unggul
Panthera ku Parthenia M. Hicks
PIKIR JUMUR
Dokter anu dihormat, kuring parantos maca Play anjeun BY LORD BYRON (GEORGE GORDON)
Milarian Puisi dina Panyakit: Perjalanan pamaca ngeunaan transformasi diri tina panyakit janten gampang.
Bangsal Puisi A dokter dispenses sajak ka penderita sarta mahasiswa médis.
Wilujeng sumping di halaman Aspergillosis kuring!
Sue Hurlburt
Steph Smith
Sumur Serena
Roberta Bentley
Peter K
Peter Allen
Pat Peterson
Mike Firth - palika
Mick
Maryam Jo
Margaret Griffiths
Lalaki maot saatos nyeuseup spora jamur tina kompos kebon
MagStar
M. témbal Johansen
Lisa McNeil
Kimberley Wendzel
Kay A.
John Bradley
Joan Becker - Xolair
Jim Azeltine
Jen W
Greg Howard
Donna Asbridge
Coping kalawan Aspergillosis
Nangtukeun tina sudut pandang penjaga…
Colin
Chip Chapman
Carol Saville
Becky Jones
carita Anne urang
Abby Ngéléhkeun Aspergillosis Akut Serius sareng Ngarah Kahirupan Normal
Kakuatan Katerangan
Kasadaran ku Liz Smith
THE moro ku Billy Roberts
THE DIPSOMANIAC heubeul ku Billy Roberts
PIKIRAN NOVEMBER ku Billy Roberts
Sanggeus diagnosa ku Christian Wiman
Dina Ngahargaan nu Carer
Sajak dina Peluncuran GAFFI
Dékomposisi: Antologi Sajak Jamur
11 stanzas henteu teratur dina motong toenails ku Kat Couch
Sup dihurungkeun! ku Del Maximo
Sababaraha Drs aneh ku Bapak Bigglesworth
Tumuwuh Seni Élmu Anjeun Ku Andrew Newman
LANTAI LEUWETAN Ku Luke Heaton
MUSCARIA DI PIKIRAN - ku Ted Tudd
PLAYFUL BOYS - Ku Elizabeth Sheedy
The fungal thread maot ku John Lucas
Hiji Ode ka supa
Jamur suku kuring
Sajak Jamur: Tuang Mulia BY MARIE PONSOT
Harepan nyaeta ... Aspergillosis Rojongan Grup Sajak ditulis kalawan Caroline Hawkridge
Aspergillus dina bantal anu dipikacinta ku Caroline Hawkridge

Rék babagi carita anjeun?

Kantor ka abdi Area Kiriman Blog nulis ngeunaan pangalaman sorangan hirup, atawa miara batur, kalawan aspergillosis.

Terakhir Diénggalan tanggal 27 Séptémber 2019 ku Megan