Bayah Sehat pikeun Kahirupan

Bayah Sehat pikeun Kahirupan mangrupa salah sahiji kampanye kaséhatan paru pangbadagna kantos, raising kasadaran pentingna bayah cageur pikeun professional Podomoro, élmuwan, perawatan primér, penderita, makers kawijakan jeung publik ngaliwatan rentang pinuh acara, proyék jeung kagiatan promosi.

Healthy Lungs for Life narékahan pikeun ngirangan jumlah jalma anu kaserang kaayaan paru-paru ku cara ningkatkeun kasadaran sareng pangaweruh ngeunaan kaayaan paru-paru sareng cara pikeun nyegah karusakan paru-paru.

Dina 2018/19, Healthy Lungs for Life boga tujuan pikeun:

  • Ningkatkeun pangaweruh ngeunaan dampak kualitas hawa goréng dina kaséhatan paru-paru
  • Ningkatkeun kasadaran ngeunaan tindakan anu tiasa dilakukeun ku sadayana pikeun ngajagaan paru-paruna tina polusi udara di jero ruangan sareng luar
  • Nyorot mangpaat kaluar roko
  • Ngarojong profésional kasehatan dina ngabantosan pasienna pikeun ngeureunkeun ngaroko

Panungtungan diropéa dina Nopémber 30, 2018 ku Megan