Biaya resep Inggris naék 1 Méi 2024

Bea keur resép jeung sertipikat prepayment resép (PPCs) bakal naek ku 2.59% (rounded ka 5 pence pangcaketna) ti 1 Méi 2024. Biaya pikeun wigs jeung lawon ngarojong bakal naek ku laju anu sarua. A resép bakal ngarugikeun £ 9.90 pikeun tiap ubar atawa ...

Diagnosis panyakit kronis sareng kasalahan

Hirup kalawan kasakit kronis mindeng bisa ngakibatkeun perasaan kasalahan, tapi hal anu penting pikeun ngakuan yén parasaan ieu umum tur sampurna normal. Ieu sababaraha alesan kunaon jalma anu ngagaduhan panyakit kronis tiasa ngalaman kasalahan: Beungbeurat pikeun batur: Jalma...

Diagnosis panyakit kronis sareng duka

Loba urang bakal wawuh jeung prosés duka sanggeus hiji dipikacinta geus maot, tapi anjeun nyadar yén prosés anu sarua mindeng lumangsung nalika anjeun didiagnosis kalawan kasakit kronis kayaning aspergillosis? Aya parasaan kaleungitan anu sami: - leungitna bagian tina ...

Pembaruan pedoman ABPA 2024

Organisasi dumasar kaséhatan otoritatif di sakuliah dunya aya kalana ngaluarkeun pedoman pikeun dokter ngeunaan masalah kaséhatan husus. Ieu ngabantosan sadayana masihan pasien tingkat anu konsisten ngeunaan perawatan, diagnosis sareng perawatan anu leres sareng khususna mangpaat nalika ...