Grup Rojongan Facebook pikeun aspergillosis

 

Rojongan Aspergillosis
Rojongan pikeun sadaya pasien anu kaserang tina sagala rupa panyakit anu disababkeun ku jamur Aspergillus.

Perawat, Kulawarga & Babaturan: Aspergillosis
Grup ieu kanggo saha waé anu aub dina miara jalma anu aspergillosis, alérgi kana Aspergillus atanapi asma anu sensitipitas jamur. Tujuanana pikeun nawiskeun silih dukungan sareng dimoderasi ku anggota staf ti Pusat Aspergillosis Nasional, Manchester, Inggris.

CPA Panalungtikan Sukarelawan
Pusat Aspergillosis Nasional (Manchester, Inggris) peryogi sukarelawan sabar & wali sareng Aspergillosis Pulmonal Kronis pikeun ngadukung proyék-proyék panalungtikanna ayeuna sareng ka hareup. Ieu sanés ngan ukur nyumbangkeun sababaraha getih di klinik, éta ogé ngeunaan ngalibetkeun diri anjeun dina sagala aspek panalungtikan urang - tingali https://www.manchesterbrc.nihr.ac.uk/public-and-patients/ Kami ayeuna aya di dunya dimana urang moal nampi sababaraha dana tanpa gaduh pasien sareng wali dina sadaya tahapan. Upami kami ngagaduhan grup pasien anu aktip, éta ngajantenkeun aplikasi dana kami langkung suksés. Bantosan kami kéngingkeun langkung seueur dana ku gabung ka grup ieu. Dina waktos ayeuna urang ngan ukur peryogi pasien & panyawat ti Inggris pikeun janten sukarelawan, tapi sadayana tiasa ngiringan sapertos ka hareupna ieu tiasa robih. Kami parantos damel sareng Skype supados urang tiasa ngobrol rutin sareng sukarelawan ti sadaya bagian Inggris.

Penggalangan dana sareng Kasadaran pikeun Inféksi Jamur Serius
Ningkatkeun kasadaran sareng pangumpulan dana mangrupikeun tujuan anu penting pikeun Amanah Infeksi Jamur (Komisi Amal UK No: 1147658)

Asma Parah sareng Sensitipitas Jamur (SAFS)

Grup Rojongan Lokal

Australia - Grup Rojongan Lokal Aspergillosis
Bristol - Grup Rojongan Lokal Aspergillosis
East Anglia - Grup Rojongan Lokal Aspergillosis
Wétan Midlands - Grup Rojongan Lokal Aspergillosis
Liverpool - Grup Rojongan Lokal Aspergillosis
London - Grup Rojongan Lokal Aspergillosis
Staffordshire Kalér - Grup Rojongan Lokal Aspergillosis
Oxford - Grup Rojongan Lokal Aspergillosis
Skotlandia - Grup Rojongan Lokal Aspergillosis
South Wales - Grup Rojongan Aspergillus
West Midlands - Grup Rojongan Lokal Aspergillosis
West Yorkshire - Grup Rojongan Lokal Aspergillosis
Wigan - Grup Rojongan Lokal Aspergillosis

Terakhir Diénggalan tanggal 15 Pébruari 2021 ku admin