Aplikasi smartphone

Kami geus milih sababaraha aplikasi smartphone nu bisa jadi mangpaat; ti maranéhanana anu bakal nulungan jeung kahirupan sapopoe kalawan aspergillosis, pikeun kaulinan informatif ngeunaan lalawanan antibiotik. Klik dina aktip di handap pikeun inpo nu leuwih lengkep, sarta pikeun ngundeur éta.

Ramalan sari Inggris Clarityn
Pasén Interaksi Antifungal
Self-pitulung Manajemén Kahariwang
Cognitive Diary CBT Self-Pitulung
Pitulung diri
Tanya NHS
Naha Bug Butuh Narkoba?
SYNMOD Kaulinan
Operasi Superbugs
Superbugs: kaulinan
Baktéri Battle
Kamus Antibiotik

Panungtungan diropéa dina Nopémber 23, 2018 ku Megan